Tillfällig profilbild

Har så tråkigt att jag inte vet vad jag ska göra. Personligen tröttnar jag oftast väldigt fort. Har tröttnat på min profilbild så jag lägger upp en då och då för att se vilken som passar bäst.

Ska byta ut den snart :D 

Min hjärna skriker : upp och PLUGGA din gris!! Haha shit, hörs!

Gymmet

Idag var det skola, preciiis som vanligt. På Tisdagar har vi idtrott i Botkyrkahallen,fast egentligen var tanken att vi skulle vara utomhus idag, men så blev det inte. Bara bättre. Hur som helst så gymade vi istället och jag svettades som en gris på cykeln *yes!* När jag kom hem tog jag en dusch och satte mig sedan här, för och skriva till er om hur mycket jag älskar att svettas.!! Imorn har jag Deutsch läxa (tyska) Ska plugga lite nu så man får tid över sen. Hatar och plugga sent.
Ja!, kanske drar till mormor senare på dagen.



Uw, just nu väntar familjen Curie på ett samtal från mäklaren. Hoppas vi får glada nyheter. Ciao ciao

Sthlm City

Idag var jag och älsk i stan. Shoppad lite.




En kofta från H&M 200 kr. ( Boo köpte den åt mig <3 )
Tights från Indiska 130 kr
och
lite annat smått och gott =)

Efter det gick vi till Kungshallen och åt på grekiska. Kyckligfile med pommes och tsatsiki. Kan det bli bättre?

Saknaden

I miss you, vet du det?
So much. Jag står liksom inte ut längre. Vill ha dig här,hos mig.
Always and forever. Jag vill att du ska hålla om mig och säga att du älskar mig. Cuz u know I love you too
Längtar och tänker på dig jämt.
Babe, I can´t take this anymore <3

God morgon Sverige

Jag började dagen ganska normalt. Eller nej! Jag borstade tungan så fort jag vaknar. För ni vet den där smaken i munnen som man får, blää.!!.

Lovisa,Miriam och jag hade planerat redan igår att vi skulle promenera kl 10. Men så messade Mimm och sa att hon inte pallade. Tre min senare messar Lovisa och säger samma sak. Ohh, jag som ville svettas så mkt =/

Idag tror jag faktist att jag åt den nyttigaste frukosten genom tiderna. Sallad med hackade knäckebrödsbitar + Turkisk yoghurt, mmm...  

          

Vaa-skor!?

Ko fötter


Vaa?



Liknar möbler


åh herre min skapare!



Spice girls is back?




 Uhh, snälla fråga mig inte. Jag hittade dem på google och kännde mig bara tvungen att visa er dem. Jag kallar dem för " Vaa-skor!?" FULASTE EVER!

Lästips



Har precis börjat läsa boken, 6 x kärlek. Verkar vara en oerhört bra bok. Så står det även "Till Maggie" när man öppnar boken ;P tänka sig hur det kan gå.

Äntligen Helg

Veckan har varit väldigt tuff. Massor att göra men också massor med kul.
Jag fattar inte vad skolan vore utan min Lovisa, hon gör allt så himla mycket enklare. Bästa Lovisa. 
Älsklingen jobbar på helgen vilket som alltd är lika tråkigt. Inte nog med att man går i olika skolor men också att helgen tas ifrån en. =/ ää...livet?

Just nu sitter jag och dricker te, Mmm. Så ska jag ut snart. Mimm ska sälja lotter för fotbollslaget, tänkte joina henne en stund. Palla sitta ensam och sälja lotter en fredags eftermiddag :D


Måste-Göra-Lista !

Fixa körkorts papprerna. köpa tröjor ,koftor och skor. Plus skriva klart svenska analysen.. Ohhh!

Om mig

Hur kunde jag glömma? :P
 
Ni vet ju knappt något om mig. Måste berätta lite för er.
:D Jag är en människa som älskar att skratta, älskar att ha kul. 
Jag har sjuka vänner. Många av dem väldigt falska, men inget vi ska prata om nu inte.
Jag hatar skolan, gör ju alla! Men jag älskar Ekonomi lektionerna, dem är intresanta och roliga.
Tyskan börjar rulla ned åt tror jag, kommer sjunka till vg fan :S det börjar liksom bli tråkigt.
Ohhh eng, jag hatar henneee... huur kunde hon ge mig G!!! HUUUR?
jag fattar inte allvarligt talat. Det finns folk som är mycket sämre än jag och ändå gav hon dem VG, cp stööörd!
Aja allt annat suger också. men ändå går det rätt bra ;) haha Jag ÄÄÄÄlskar att sjunga förresten. Tycker jag är ganska bra faktist, Vågar inte sattsa på idol. Kommer aldrig vinna skiten. Kanske går vidare 3-4 gånger men inte mer :P haha
Och så har jag VÄRLDENS bästa pappa också. han är såå.. BÄST!
En av mina små bröder är handikappad, Gabriel heter han. Han är ALLT, absolut ALLT. Älskar han så otroligt mycket. =)
Min mamma är... JOBBIIG, mina syskon är skiit irriterande, Men Lillebror, han är en.. SMOÅRTER liten skit. :P um, de ni.
haha!! Hmm, vad finns det mer, Jobb! Nej jag har inget jobb, Le jo förresten. Jag jobbar för Gabriel. Inte sånt man tänker på. Han är hemma helatiden så alla hjälps åt och det är nästan inget jag vill kalla jobb, han är ju en del av oss, självklart att man ska hjälpa honom.
jag är 1,65 cm lång, Väger 55  :O.. I know, It´s a lot. Ska fixa,ska fixa ;D haha. Inte för att min kropp är ful, å nej nej.
Drömmar har vi alla. Min dröm är att bli någonting stort, någonting bra. Jag vill Rädda världen, göra den till en bättra plats att bo på. Inte att den ska vara så ohälsosam som den är idag. Balett och idrott är även dem något som jag kallar att drömma om att bli. Jag vill kunna dansa balett och bli riktigt famous. En gång i tiden gick jag faktist på gympa. Vi hade uppvisningar och allt. Jag var rätt duktig. Men så hände det en grej en dag som gjorde att jag valde och hoppa av. Ångrar mig så mycket, gråter när jag ser folk på tv som hjular och gör vålter hit och dit. =(
Derför har jag Musiken vid sidan om, musik gör livet. Dansa och sjunga, stå på scen, så jävla kul. Vill vara med på so you think you can dance. jag svär att jag är bra på att dansa. Haha aja nog med drömmar.
Min idol är Amanda Jensen, hennes röst och låtar, hon är en legend. Hon är min favorit. Tänker inte på att hon är svensk, hon är skönast ändå. Knäcker alla dem där dumma typerna. J.Lo, Christina Aguilera, Michael jackson, alla dem kan äta min röv. 
A rocket to the moon och One republic är också sjukt bra. Verkligen.!
jag är INTE emo, Inte fjortiz. Jag är jag. Jag är bästa, jag är Mäggie, Mäggie Curiiie. =D Yeah












Tumba,Södertälje,Maxi..

Rubriken säger mycket antar jag =)

Först åkte vi, familjen till tumba för att titta på ett hus ( ganska ok faktist ) sen åkte vi till tälje. Skulle hälsa på storesyster men hon blev mer sur för att hela familjen var där "tyckte det var skämmigt"  =/ aja. Istället gick vi till sibylla och åt, sen åkte vi till Maxi.. Mamma ville ha brockoliii :D Å så åkte vi hem, Blev så trött efter maten, kunde knappt öppna ögonen. När vi kom hem gjorde mamma te till mig, henne och pappa.. det var lite mys pys måste jag säga =)






...att hoppas på en trevlig kväll


Mamma & Pappa ska till globen idag och det blir bara syskonen hemma, så jag tänkte bjuda hem min älsk.
Kanske tittar på film eller sitter på mitt rum och kramas, vet inte. Hur som hällst =) Hej så länge





Boo

You are so sexy my love, you got me trippin` over my tonge, and I can`t say what I mean but I mean it when I say that I fell so har for you that it broke my heart in two. Now i´m wrapped in black and blue.


                                                                                            


                      
 
You know I´m crazy about you.

Plugg,plugg,plugg

Ohh, Har tyska och Ekonomi till imorgon, så jag drar till gab och pluggar nu. Men först ska hon sola, Ciao
 


 Bok

Såhär ser min ekonomi bok ut :P (älska ekonomii)

La familja <3

I storleks årdning!
Gabriella, Jag, Sandra, Gabriel, och lillebror som då och då kallas Alexander =)



                                          La familja

Bara för att hålla er uppdaterade, här har ni oss; Familjen Curie ;D


 


"knas" period?

Ännu en misslyckad dag, skulle shoppa men det gick åt skogen och jag tappa ett kvitto som jag bara MÅSTE ha för att lämna tillbaka mina gubb-byxor som jag ångra att jag köpte. (ska försöka fixa bilder på dem)  Iaf..
Ingen är hemma just nu, Bara tv´n och jag... Skit kul.
Vill ut, vill till älsk. Men först ska jag sjunga bort tiden, allt känns så segt,
Ciao

En irriterad Mag

Morsning korsning, Att det kan hända så mkt på bara en dag. Det är helt sjukt.!!

Min familj och jag bor i en lägenhet och vi funderar på och flytta till villa eftersom att det är så dåligt med plats. 4 rum 5 barn. När vi så väl hittar en villa och alla är eniga om att det är just den villan vi ska ha, ja då ändrar mamma sig (som alltid) Och jag blev så himla lack att jag inte ville se henne på hela dagen, så jag gick in på mitt rum, där satt jag och deppa en stund. Typ tio min efter skriker pappa ; Mamma till mig (lång historia) mamma kom hiit. jag skrek tillbaks ; säger du mamma EN gång till så går jag ut och jag kommer inte tillbaks. Det vart tyst och några minuter senare skrek han igen. Jag öppna dörren till mitt rum, tog på mig jack och skor och plötsligt stod jag utanför dörren utan någon minsta aning om vart jag ska ta vägen, så jag messa Mimm (vän sen sexårs) E det lugnt om jag kommer över frågade jag och hon sa att det var helt ok, så jag gick dit. Nån timma efter messar Gab (känt sen jag var 5) hon undrarde fall vi ville baka och vi sa ja, så vi gick till Lovisa (världens skönaste männiksa) klockan slog åttan när vi gick hem och det första jag gjorde va springa in på mitt rum och sen ta cykeln för att cykla till "mormor" men jag stack till gab, sov över till idag och nu sitter jag här- hemma - för - att - vi -ska- städaaa.
Fortfarande sne på mamma. 
Vilket tjatigt inlägg, KOMMER ALDRIG FLYTTA FAN! :@


Ny medlem

Mitt namn hittar du där uppe, och min ålder är 17. jag går mitt andra år på ett gymnasium som heter S:T Botvid och pluggar samhälle ekonomi. Jag bor inte i storstan som dom "fina" flickorna gör, utan jag bor i förorten Botkyrka som alla bara måste känna till, så känd som den är.Iaf, idag hade vi datakunskap och vi fick en uppgift om att starta blogg, så här e jag liksom.

Ow, kom på att jag har läxor :S  ciao


RSS 2.0