Nail polish, ett måste

Hej hej cupcakes.
Eftersom att det är lördag idag så har huset städats ordentligt. Jag gjorde toaletterna och damsugade, lillesyster moppade och mamma tvättade kläder, medans pappa och lillebror var i Fittjabadet och simmade.

När städningen var klar så hade jag inget för mig. Tänkte att jag skulle ner till centrum en snabbis och kolla smink. Först var jag sugen på läppglans, men sånt har jag ju redan mycket av. Istället nappade jag till mig nagelack. Två stycken actually. En från Lindex och en från Eurostore :D Jag vet det lät sjukt. Men egentligen var det så att kusin ( som jag träffade på) skulle köpa godis så hon gick dit  och samtidigt upptäckte jag att dem hade nagelack där. Riktigt snygg faktist. Var bara tvungen och ta den.


Frukost på sängen

Ush vilken hemsk dröm jag hade idag.
Den handlade om en man som hette Ihnan. Mer vill jag inte berätta.
Hur som helst, när jag vaknade upptäckte jag att halva huset redan var uppe och tittade på tv.
Så jag gjorde något som jag aldrig tidigare gjort förut. Jag åt frukost på sängen.. Det kändes sjukt ensamt att sitta där på sängen och äta frukost, jag vet inte varför jag gjorde det, jag gjorde det bara. Och vilken sjuk idé det är, att äta frukost på sängen. Varför äta på sängen och skita ner den när det finns bord och stolar. Vad är dem annars till för?.. Anyway,jag ska aldrig mer äta frukost på sängen. Och definitivt inte äta ensam.

Tack allihopa för era åsikter om okejsex.nu, dem behövdes verkligen.

=)


okejsex.nu

Idag när jag hade min långa,långa lunchrast så läste Mimm ur en bok som heter okejsex.nu.  
En tjej skrev om varför just tjejer blir kallade hora och inte killarna.
Såhär skrev hon iaf

" Hej jag har inga frågor, men jag har något som jag är jävligt förbannad över. När tjejer har sex med många killar blir de kallade för hora och slyna. Men när killar har sex med många tjejer får de typ status, eller inte status men det är ingen som bryr sig om dem. Jag tycker det är så jävla orättvist och förnedrande för tjejer. Varför är det så? Om alla tjejer skulle vänta med sex tills de gifte sig skulle killarna ju inte få något. Nu har jag sagt det jag vill ha sagt. MVH Linda"


Jag tycker hon ska få pris som skrev om en så viktig punkt som just denna.
Det är fullständigt sant det som hon skriver.

Där jag bor har typ alla killar samma tanke om just denna detalj.
Alla tjejer som man kan ha sex med är "orrar", alltså flator och dem kan man inte gifta sig med, utan bara knulla och slänga. Dem  tjejer som inte vill ha sex är sådanna som är fina och rena, och dem ska man gifa sig med.
Ja visst låter det hemskt. Men vad kan man göra.

Just a picc

Ja jag vet att jag sällan lägger upp bilder på mig. Jag är ingen kamerafjolla precis.


Hem ljuva hem

Så, nu är jag tillbaka hem. Tog precis en dusch. Dagen har vart lång men rolig och rätt så lärorik. På ekonomi lektionen fick vi lära oss hur man skriver bokföringar. Snart har jag lärt mig exakt hur man gör, men än så länge är jag inte 100% utbildad i den kursen.  Och på rasterna körde vi brudar charader. 
Efter skolan fick Mimm och jag smyga iväg från Nono så hon inte skulle märka att vi åkte och köpte presenter till henne :)
Det var jag mimm och carola som delade på hennes födelsedagspresent, men eftersom att carola är i åre så blev det bara jag och mimm. Jag är faktist rätt nöjd med resultatet.

Nu fick jag sudda ut allt eftersom att hon så gärna ville tjuvtitta, och det får hon ju inte

___________________________________________________________________________________________

Såhär kan en bokföring se ut



Mkt dålig bild I know :P

Library

Tja. Just nu sitter jag i biblioteket och har min lunchrast. Dagens mat var chiliconcarne,  vilket inte är min favorit precis.
Men jag åt i alla fall majs och päron ;)



Idag ska Mimmi och jag iväg till Skärholmen eller stan för att köpa Nonos födelsedags present. Vi har fortfarande inte kommit på vad vi ska köpa, men visst har vi diskuterat en del.

Vi hörs när jag kommer hem. Kram på er

När man har PMS

..Ja då hoppar brösten ut ur bh´t  :O

Perioder

Hej hej alla glada och söta människor där ute.
Många har nog märkt att jag inte bloggar lika mycket och får lika många kommentarer som förr. Jag vet inte riktigt vart som det har gått snett, eller vad det är som jag har missat. Men ibland har man sina perioder då det inte går lika bra som väntat. Men,men någon gång ska jag se till att allt blir som jag tänk mig :)
Gotta keep fighting you know.

I skolan är det inte heller topp humör. Jag är alltid trött och irriterad. För mycket känslor och brist på sömn kan verkligen sänka mig till max. Idag ska jag sova lite tidigare än vanligt. Kl 23 ska jag ha somnat och vara helt borta i mina drömmar.

=) Kram på er

Ohh, det var hon


Det var henne jag såg när jag stod i kön och väntade på att få komma in..
OHHHHH!!


(bild från Kenzas)

jag vill ha..

Jag älskar prylar som är rosa, de är liksom något som är väldigt mycket  "Maggie" om man säger så.
Nyligen lät jag pappa köpa en rosa damsugare.
I år köpte jag även en rosa plattång och min mobil har jag väl alltid haft rosa.
Hmm.. något mer kommer jag för tillfället inte på, fast jag vet att det finns mer :D Men nyss upptäckte jag i alla fall något mer som jag verkligen skulle vilja ha och aa,som är rosa.

VÄRLDENS snyggaste headphones

Vart fan kan man hitta dem???

Trötthet

Varför stå när man kan sitta?
*gäääsp

Helt sjukt

Nä, än idag kan jag inte fatta det, att jag vart på Chris Browns konsert, sätt honom live, hört honom live, stått där och dansat häcken av mig samtidigt som han sjungit. Helt sjukt verkligen. Det är nog ingen som förstår mig eller känslan som jag känner deep inside. Jag har tänkt på det hela dagen, ända sen i fredags.
23/1-09 ett mäktigt datum, livsglädje för mig. Livet är så orättvist! Varför fick Kenza se honom, ta bild med honom, prata med honom.
Jag såg även (samtidigt som jag stod i kön) att 2 brudar gick in genom en annan dörr. I handen hade dem ett plakat av C.B.. Tänkte att det här är inte möjligt, det är bara inte sant. Dem såg inte ens glada ut. Jag skulle gå in där, jag skulle prata med honom,jag skulle se honom, börja gråta och slå mig själv i huvudet.
Nu svider det i hjärtat igen. Hemskt


So hot


Leopard tyget förblir liksom aldrig gammalt eller ut ur modet.
Eller vad tycker du?

God morgon =)

Igår var jag ensam hemma med mina föräldrar.
Syskonen hade andra planer för sig, som att åka på kollo,jobba barnvakt, sova hos mormor osv.
Själv hade jag absolut inget för mig men det var väl skönt ändå. Slapp bli galen på dem, istället fick jag stå ut med mamma och pappas tjafs som troligen aldrig kommer att ta slut.
Jag poppade poppcorn och tittade på king kong aldeles ensam. Fattar fortfarande inte varför jag började gråta när dem åkte på isen hon och apan =/

Idag ska jag iaf åka iväg med pappa och lillesyster till Fittjabadet och ta mig några simturer i basängen. Känner att jag måste göra något vettigt av min lediga söndag, så varför inte.



Kram på er homies.


P.s Känns fortfarande helt sjukt när jag tänker på chris breezy.

Vardagsrummets bästa del




TV´n arian så klart :P

Tur att det fanns folk som filma :D Tack till er




Åhh,jag kan inte fatta det. Sitter och sjunger till with you(mäktigaste låten igår), samtidigt som jag önskar att han upptäckte min röst =(

:D Chris brown

DET VAR SJUUKT.. HELT JÄVLA SJUUUKT KUUUUUUUUUUUUUUUUUL!!!

Imorgon Imorgon Imorgon

Jaaa, jag kan knappt fatta det själv. Jag ska se Chris Brown imorgon..=D
Ja, allvarligt alltså imorgon..Jaa!
=D Nej jag skojjar inte, jag ska det.!!!

Om jag bara lyckas somna ikväll.

Ellos

Dessa plast sandaler fick jag hem för drygt en halvtimma sen..

Finns även i svart, vit och chockrosa
130:-

Changeline /filmen som alla talar om

Ja, jag såg den igår med älsklingen,filmen som "alla" talar om,som sägs sig vara bättre än Twiligt till och med. Den heter Changeline och huvudrollen är vackra Angelina jolie (inte är så vacker just här),men som har en son, och tragiskt nog så försvinner han en dag. Spårlöst.Det är väldigt sorlig och dessutom är den ju faktist baserad på sann historia, vilket gör den mer intresant. Jag vill varna känsliga tittare :P NOT

Detta är absolut ett måste



Erik Bergendahl


Idag fick vi se en dokumentär i skolan om rattfylerister. Dont drink and drive heter den... Och jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men den som kör rattfull efter att ha sätt den är bannimig TRÖG som fan.
En mamma kom och berättade om sin 13årige Erik som blev påkörd av en gubbe som körde på gud vet hur mkt och han fick bara 2 månaders fängelse. Fuck svenska domstolen alltså, verkligen fuck dem. 
Så himla tragiskt och jag bara fälde tårar som en våg. Ush när hon stod och berättade om honom, och han var så söt. Stackars Erik.
Men ni har säkert sätt reklamen ni med, Om när Hans syster Marie som berättar om sin lillebror Erik , hon sa något i form av "men bilden av min 13 årige lillebror liggandes död kommer aldrig försvinna från min näthinna"


:D

Tack kusin, idag fick jag mig ett gott skratt...
http://brotherhood.blogg.se/

<3


H&M




B

And I know it's hard but I gotta do it. 
It's killing me
Cause there's never a right time
to say goodbye.

I hope you understand
What I'm tryna say,
We just can't go on
Pretending that we get along

Ohhh!!


Helt seriöst man blir galen

Skolarbeten.nu

God morgon..
Sitter på biblioteket och letar fakta till vårt arbete om Israel-kriget.
Så himla jobbigt när det finns så mycket och skriva om. Vet inte riktigt vart jag ska börja och sluta.
Men jag kommer väl på det snart.
Idag var morgonen smärtsam, kunde inte vakna upp ur sängen, ville inte ens. Jag låg så skönt där i min mysiga säng att det inte fanns något bättre.
Fast jag tog mig upp ändå och nu sitter jag här..Fortfarande lika trött, och arg och irriterad som vanligt dem senaste veckorna.

Kram på er

Bäng, bäng she hit the ground


I hope I killed you enough Bitch

Stackars pappa

...som får stå ut med min mamma


Och stackars mig..Stackars oss barn.

Ett tips

Ofta sitter man och funderar, klurar på vad man ska skriva för inlägg efter en lång skoldag (jag iaf). Man är så trött att man bara vill lägga sig.
Därför är ett bra tips en bild. Lägg gärna upp en bild som du gillar eller har något att berätta om. Då blir ju din blogg också lite mer intressant.
För det mesta besöker jag tråkiga bloggar, dem med bara texter eller en supertrist bloggdesign.

10-days-left homies :D


Jag vill ha min säng nära

Nä, jag orkar inte mer. Att vakna tidigt, inte hinna med något, ingenting alls..
Jag vill ha min säng nära mig jämt. I skolan, när jag går ute, när jag sitter på toa. Ohh!
Nu fick jag reda på att vi har en till inlämningsuppgift, på idrotten denna gång.

Idag fyllde issla år. Grattis söt på din 18 års dag.
Hon fick massor med presenter =D kul ju.



Sommar och sol

Jag längtar till sommar, det gör väl alla tror jag. Men mest längtar jag till min badräckt =) (Svarta)
Jag har bara haft den 2 gånger än så länge.
Ohh ge mig sommar, ge mig sol!



Hej hej skolan

Nu är det dags igen. Dags för allvaret.
Vakna tidigt, stressa så mycket att man glömmer äta frukost och sedan komma ihåg att ta med böckerna som legat hemma, ifall man vill komma in på lektionerna alltså. Ohh, ush!
Inte för att vi gjorde så mkt idag, men ändå var jag så trött att jag gäspade 10 gånger under varje lektion.
Man får ju vakna tidigare och det är man inte van vid längre.
Imorgon har jag Geografi prov, och på torsdag har jag matteprov,samt en inlämningsuppgift till februari (samhälle)
och skolan har bara börjat!

efter skolan tog Mimm,LV och jag en  raskpromenad på 35 min. Vanligtvis tar det 45 min. Idag var vi snabba och jag svettades. YES!

Kram på er  =)

Sanningen om min näsa

Det var för sisådär 4 år sedan. Jag hede mens och enligt mamma så får man inte duscha när man har mens. Bullshet, det klart man får duscha (så länge det inte är klor i vattnet så), men inte visste jag det.
Hur som hällst så blev jag tvungen till och ta en "tvätta-håret-dusch" och samtidigt som jag stod där i badrummet med bara underdelen på, böjde jag huvudet och  plötsligt hörde jag ett BOMM!!. Alla måste ha hört det, tänkte jag,hela  våningen måste ha hört det. Men tydligen var det bara i mitt huvud som det hördes. För nästa sekund stod där i mina trosor och böla och skrek ända tills jag blev aldeles röd.

"Mamma!!,titta!!" ropade jag samtidigt som jag pekade på min näsa. Den har svullnat upp.
"ähh,det går över" sa pappa

Det var  ca 4 år sedan.
Och Pappa!! det har fortfarande inte gått över!!!


Jag har alltså fått en knöl på näsan, skit kul.
Innan studenten vill jag operera mig. Men jag vill ju inte göra den här i sverige, och spec inte i sofiahemmet.
Vill till usa..Någon gång, kanske =)

Bäst


Säg inte att jag har fel!!

Mailade henne =) Och hon blev så glad över bilden. Söt hon är.

Trög blogg

NU kan man logga in. Det var lite knas tidigare. Anyway, kom precis hem från badet med pappa,lillesyster och lillebror. Snacka om vrålhungrig. Har inte ens ätit frukost , "du är aldeles gul" sa mamma. Ohh,svimmar snart.
Väntar på min pasta och min färdiga cecarsallad som jag ska blanda i. MUMS!
Det var ett tag sedan jag visade upp en bild på något eller någon..

Tycker iaf att denna klänning på Longoria är supersöt, or maby not?
 
Vad tycker du?

Att vara med på lets dance

..Well,jag skulle vinna, helt klart. Ingen snack om saken.
Blondinbella, kitty till och med morgan kan slänga sig i väggen..HÅRT !!

Har nog aldrig skratta så mycket förut.
A,jag är avundsjuk, för jag vet att jag skulle kunna göra det så mycket bättre :D Anyway

Längtar till nästa fredag,det gör jag..

HAHAHA

God morgon

Åååh, så skönt det är att vakna upp och märka att hela huset redan är i full liv, fär då vet man att man sovit gott :D

  Idag
* Åka till Skärhomen.C för att handla födelsedagspresent
* (kanske) plugga
*  Sätta upp tider på när jag ska äta.
 
Igår var jag tvungen och vakna mitt i min "påväg-och-somna" fas, bara för att jag var hungrig.
Jag äter på så olika tider så det inte är sant. Jag vet att svenska familjer iaf äter lunch och middag tillsammans. I min familj kommer man och sätter sig vid bordet när man känner för det, vilket kan leda till sånna psyknätter som min natt igår. Förstå hur tjock man blir när man käkar sent. Ush,måste sluta med sånt.


Alla skriver i sina bloggar att dem längtar efter sommar, well..Ni är inte ensamma mina vänner, ni är absoluut inte ensamma ;)

The winner of Top model is..

http://www.youtube.com/watch?v=gHVGmHPxWJA

:D

Medans ni sitter och har skola, har jag fortfarande lov

mohaha

Såhär ser dem ut, utan smink

Hillary duff


Eva Longoria


Angelina Jolie


Christina Applegate

Sov jag gott?

En riktig man vet att han ska klia mig om natten innan jag somnar.

- Såhär Mäg, säger lillebror www.blingblingking.blogg.se samtidigt som han kliar min rygg?
- Nej älskling, som att spela ett instrument.
- Såhär?

Och så gör han som man gör med en harpa :D

Fast han låg där hos mig i över 20 min och gjorde det skönt för mig,  blev jag ändå inte så avslappnad att jag  kunde somna. Vid 2 tiden hade hela huset laggt sig, förutom lilla Maggie.
Jag gick upp, tog mig till köket och började skala vitlök :D Till min soppa som jag ska göra idag..Tänkte att jag skulle sysselsätta mig själv lite och underlätta morgondagens matlagning. Sedan tittade jag på tv och vid halv 4 gick jag tillbaka till min säng. Jag som trode att jag aldrig skulle somna den natten

Att ha tråkigt

Vet ni hur det känns, att ha tråkigt alltså ? Hah, jag vet, det är sorligt. För att tiden ska gå lite mer fort (så jag kan titta på top model) spanar jag in youtube, asos och andras bloggar så klart ;)

Denna måste ni bara se :O Helt sjuk snubbe, otroligt duktig!

75% rea

Det är sista reaveckan hos asos brudar. Ska ingen Shoppa??


Cuz black is hot :P

Till er

Förlåt men jag bara måste säga det här..Ni är så underbara alla. Söta kommentarer om bloggen och allt..
Idag är jag glad, mina besökare stiger.

I dedicate this song to you guys :)

Dålig uppdatering!!

Mycket dålig :P  ursäkta mig.

I natt sov jag hos mormor och storasyster. Storasyster var sjuk, väldigt sjuk och troligtvis blir jag smittad. Men jag kan försöka äta alvedon och dricka citroner, får se om det hjälper.

Titta vad jag hittade en gång när jag googlade..



Ouuww, så söta, så lika!

Om jag vore svensk?

I natt innan jag somnade så vred jag och vände på mig minst femtio gånger. Jag tänkte och tänkte och tänkte ända tills jag fick ont i pannan (när man tänker så skrynklar den ihop sig).
Jag är inte svensk, fast det kom ni säkert på själva. Jag är syrian, men hemma talar jag arabiska, och svenska såklart. Om jag önskar att jag vore svensk? Well, ibland, när jag sitter på lektion och har svenska med vår Martin.
När jag skriver en uppsats eller pratar med honom. För enligt honom, och mig själv, så talar man inte på samma sätt som man skriver. Men för övrigt är jag andå stolt med min bakgrund,  för hur skulle jag annars kunna vara så språkbegåvad :P

Jag kan (som typ alla kan)
Svenska och Engelska. Men även Arabiska, syrianska och Tyska, som jag studerar i snart 2 år, och är så duktig på ;)
En gång kunde jag också spanska, fast det var ett tag sen..

Förresten, God morgon på er :D
 

Kapitel 2009

Det känns verkligen som att skriva ett nytt kapitel..
2009, Jag fyller 18 och nästa termin börjar jag 3:an.. Sen är det bara ett år kvar tills jag tar studenten. Det känns bra.. Ett spännande år väntar mig. Och nästa förmodligen mer spännande.
Nej, jag vet fortfarande inte vad jag ska ska bli...
Jag gillar att ..sjunga...ta bilder..(kanske fotograf)... jag gillar.. att gå catwalk, eller.. kanske skådespelerska. Men sällan att folk ska hitta mig, jag vet ju fan inte hur jag ska ta mig till väga.. Anyway.


Ha det bäst alla söta. =)

I need energy


Jag vet,jag har inte berättat så mycket om mig själv dem senaste dagarna, men det är bara för att det känns som att jag inte har så mycket och säga.. Tankar tar över och orden försvinner liksom med. Förlåt, men ibland är det bara så svårt.

Nä nu är jag arg...

.. på bloggen alltså!

RSS 2.0