Typiskt

Jävla skit väder vi har här alltså. Man blir fan deprimerad. Vill tillbaka till Zakynthos nu nu nu

..och nu är dem här

Och vi måste börja paackaa, måste växla, måste vara klara?

 

Love oh love, I gotta tell you how I feel about you.


Ondskan

Förr tyckte jag att Andreas Wilson var ful, inte alls någon i min smak. Men nu, gaaah!! Vad tänkte jag med? :DSoon you´ll be here.

Nu känns det knappt roligt, bara skönt att dem ska komma hem och sedan får syster och jag vår semester. Bara slappa och ta det lugnt. Njuta av solen, av vattnet, av sommarnätterna och den goda maten förstås.      

                                                          


Lookbook.nu

  

Den sista bilden dödar mig. OH han är så vacker, bilden är så vacker. Skulle kunna ha han som en fet jävla tavla på min vägg i vardagsrummet, eller varför inte i hallen.

Zakynthos

Åh vad jag hatar flyg. Kommer nog sitta stel på planet. Önska att tiden går snabbt och att vi landar oskadda.
Längtar samtidigt som jag inte alls vill åka :p

                                

Men fan, inte kan man säga nej till ett ställe som detta!!!

Ikea

En varsin 5krs glass på ikea syster och jag :) bästa. Nu åker vi hem efter att ha letat soffor till mormor.

Solsting

Detta lär bli den värsta sommaren för mig. Inte nog med att jag missade hela juni då vännerna åkte utomlands och jag satt hemma och jobbade, utöver det så har jag drabbats av solsting. Varje gång jag sitter i solen så får jag en kraftig huvudverk, och jag fattar inte varför den sitter kvar tills morgonen därpå. Men snart kommer i alla fall resten av familjen hem och jag har redan påbörjat nedräkningen. Några dagar för tidigt är aldrig fel :) den 23e sticker syster och jag ner till grekland för att spendera 8 dagar på den vackra ön Zakynthos. Nu ska jag slänga huvudet på kudden och försöka somna om. Ha det!!

No makeup

Såhär är det: när man har blivit brun behöver man inget smink. Skönt va?!!1a Juli

Sitter och är snorig och har lite blöta ögon faktiskt. Läste vännens story om hur hennes mamma gick bort i cancer. Kunde fan inte hålla mig, saknar henne nu.
Sitter och pratar på telefon just  nu nu nu. its the boy. vet inte vad jag skriver bla bla bla. massa onödigheter. orkar inte göra stora bokstäver. uffff, hejdå

RSS 2.0