Jesus talar om framtiden

Matteus berättelse om Jesus kap 12-13

Se upp så att ingen lurar er. Många ska komma i mitt namn och påstå att de är Messias,(tex mohamed) den utlovade kungen, och de ska leda många vilse. Och när ni får höra om krig eller hot om krig, så låt er inte skrämmas. det måste bli krig, men det betyder inte att slutet har kommit.

Folk och länder ska resa sig mot varandra. Det blir jordbävningar på den ena platsen efter den andra och det blir  hungersnöd. Men detta är bara början på de faror som ska komma. Var på er vakt. Man ska arrestera er och dra er inför domstol, och ni ska bli misshandlade i synagogorna (kyrkan i Irak). Och ni ska för min skull bli anklagade inför kungar och makthavare och få tillfälle att berätta för dem om vad ni hört och sett.
För det glada budskapet om mig måste  spridas till alla folk innan tidens slut. Men när ni dras inför domstol behöver ni inte oroa er för vad ni ska säga. Det är inte ni som talar då, utan guds heliga ande.


Som sagt, mycket värre saker kommer att ske. och sedan säger han:

Be så att ni inte behöver fly på vintern, för detta lidande ska bli så svårt att inget liknande har inträffat, från den dagen Gud skapade världen till nu, och inte heller senare kommer att inträffa. Ja, om inte Herren hade gripit in och förkortat den tiden, skulle inte en ända människa överleva. Men nu har Gud förkortat tiden eftersom att han vill skona dem som tackat ja till hans inbjudan att få tillhöra honom
Att försöka bli smal...det är inte lätt


(har feta låt som ni ser)


Du måste finnas, du måste !

Syster - varför träffar du aldrig M,när såg du henne sist?

Jag - jag vet inte (3 månader)

Syster - Vad är det här för vänskap?
8 Months

I min dröm är du, du igen. I min dröm finns inte C, M och N. I min dröm är det vi 2 igen. I min dröm är du, DU igen.

Men det spelar ingen roll, för det är bara i min dröm. I din dröm är allt tvärtom. Och när du vaknar upp är jag inte längre kvar


Trollkarlen Lurifix :D <3Visst blir man glà ??


Put it down on me

50 `s låt har fastnat i huvudet. Den sitter så hårt. Sart blir jag galen. Orkar inte sjunga den mer.

Jo, idag har jag ramlat. Inte bara en gång, inte heller två gånger UTAN TRE hela gånger !! Ingen i världen kan ha missat det. Fan vad jag skäms :D Men men, jag måste ha gjort någon lycklig iaf. En snubbe såg mig ramla 2 gånger, jag tror jag gjorde hans dag.. Och varje gång jag ramlar viskar jag *din mamma*

Jag saknar

..tiderna på Zakynthos med syster. Fan vad jag vill tillbaka. Sola, bada, bli biten av de små fiskarna, äta glass och njuta av solnedgången.
Jacka

Äntligen har jag hittat mig en jacka.. Det vart en Peak. Nu saknas bara den riktiga pälsen. Oh, cant wait
Att sjunka lågt

Jag har nog aldrig i mitt liv varit med om en så dramatisk händelse. At least lauren went to heidis wedding...typ

Wedding dresses

Sitter här och drägglar över tangentbordet, vill gifta mig!!Jag vet att ni också dör för dem. Har ju en så otroligt bra smak ;)


In his eyes I´d like to stay


Rättegång gällande koranen

Ja, precis vad rubriken säger. Jag känner bara..Ohh, nu ska allt äntligen fram. För NEJ. Koranen på svenska och koranen på arabiska är INTE alls likadana. Det finns så mycket som de har tagit bort ur den riktiga (arabiska) koranen. Så mycket som profeterna är rädda för att allmänheten ska få reda på. Men jag vet, eftersom att jag tittat på Tv program som läser koranen på arabiska och diskuterar med muslimer themselves. Och aldrig har en muslim sagt emot de som programmet har läst upp. Finns inget att säga emot. Det står där och de har själva läst det.


Så, ville bara få det sagt. Have a nice evening everyone =) 


  


Today I dont give a damn

Ser ut som lilla My och väntar på att lillebror ska komma hem så att jag kan gå till jobbet. Är ju redan sen !!

 


Tandskenan

Nu var det ju ett tag sedan som jag hade på mig min skena. Kände att det var dags att ta ut den igen. Har varit så dålig på att sköta mina tänder efter tandställningen. Ush det gör verkligen ont just nu.


Imorn blir i alla fall en fullspäckad dag. Har tvätt, 2 leveranser att hämta ut och sedan jobb från 14 till fram på kvällen. Därefter tar jag det nog bara lugnt. Kanske tittar igenom matteboken en stund innan jag lägger mig också. Go natt nu alla fina :)

Kaos

Idag möttes vi på jobbet av krossade fönster och glas ÖVERALLT!! Helt sjukt var det. Ville springa tillbaka hem eller något. Gömma mig i en buske tills alla barn hade gått hem.
Vi städade som djur jag och Lovisa och efter ca 2 h släppte vi in dem.
Det är för sent

Det är för sent för mig att inte vilja vara kristen, jag kan inte välja bort de som redan har skett.
Jag kan inte ens bli buddhist om jag så ville, för enligt mig är buddhismen den näst finaste religionen bland alla. Allt handlar om kärlek, att älska och inte hata, inte döda osv.
Men det är för sent för mig att kunna bli buddhist. Jag kan inte ens vara ateist, jag vet inte hur man är som ateist. Eller, jag vet på ett ungefär men jag vill aldrig mer veta av det. Jag har redan varit med om en del grejer. Gud har redan rört vid mig, redan fått mig att gråta och skratta på samma gång. Han har redan låtit mig få smaka av honom, nu vill jag ha mer !!

Jag har varit med om ett och annat, men ingen av er skulle någonsin kunna förstå. Det går liksom inte att beskriva med ord hur man känner, right?Johannes berättelse om Jesus kap 6 vers 47-51

"jag försäkrar er, att den som tror på mig har evigt liv. Jag är de bröd som ger er liv. Era förfäder åt bröd i öknen, och de dog som alla andra. Men brödet som kommer ner från himlen gör så att den som äter av det inte dör. Jag är det givande brödet som kommer ner från himlen. Den som äter av brödet kommer att leva i evighet. Och brödet jag ger er är min kropp, jag ger den för att människorna ska få evigt liv"

Hörnet

Idag..oh, skön jobb dag alltså. Det har varit lugnt hela dagen. Barnen var guld. Hur lugna och trevliga som helst. Killarna spelade playstation 3 och tjejerna pysslade med pärlor och spelade biljard. Så önskar jag att det alltid kunde vara. Men men..


                          Markus berättelse om Jesus kap 13-14 rad 25-27

När Jesus kommer tillbaka
När (allt) detta lidande är över kommer solen att förmörkas och månen att sluta lysa. Stärnorna ska slungas ur sina banor och universums krafter ska skakas. Då ska ni få se mig, människosonen, komma bland molnen med stor makt och härlighet. Och jag ska sända ut mina änglar åt alla väderstrcäk, så att de når hela jorden. och de ska samla ihop alla dem som har tackat ja till Guds inbjudan att få tillhöra honom <3Matteus berättelse om Jesus. kap 5 rad 3

Lyckliga är de som inser att de behöver Gud,
för de får vara Guds eget folk.
Lyckliga är de som sörjer,
för de ska bli tröstade.
Lyckliga är de ödmjuka,
för hela världen tillhör dem.
Lyckliga är de som hungrar och törstar efter att få göra Guds vilja,
för de ska få se honom.
Lyckliga är de som strävar efter frid,
för de ska kallas Guds barn.
Lyckliga är de som förföljs därför att de gör Guds vilja,
för de får vara Guds eget folk.

Ja, ni är lyckliga när man hånar och förföljer er och ljuger om er därför att ni är mina efterföljare.


Alla vet att Juseus föddes före Mohamed.
Jesus själv varnar för falska profeter och villolärare, inte minst mitt ibland oss.

När alla bitar faller på plats

Du sa att jag borde ha berättat hur jag kände. Men se bara vad du har gått och burit på under alla dessa år. Vem var det som egentligen borde ha berättat? Och vad vill du nu att jag ska svara? Jag är ju i chock.

Att vara rädd om natten

Jag brukade vakna om nätterna, när inte gud fanns i mina tankar. Jag kände alltid en äcklig känsla, som att någon fanns med mig på rummet eller tog mig på ryggen och håret. Oftast höll jag mig vaken av räddsla att något skulle hända. Jag vill aldrig mer vara där, i den situationen och må piss. Jag förstår hur människor utan tro känner. Jag kunde för första gången i mitt liv förstå mig på dem. Och det är hemskt, ni måste verkligen må så dåligt av det. Om jag bara kunde hjälpa er. Få er att förstå hur jag känner. Det händer fortfarande att jag vaknar om nätterna eller har svårt att somna om kvällarna, men då ber jag en bön och gör kors. Det hjälper, alltid hjälper det. Men det är inte gud som gör så att jag blir rädd eller inte kan sova. Det är djävulen. Och alla som säger att han inte finns, de vet ingenting om livet. Så är det bara! Och det står jag för.

Matteus berättelse om jesus kap 7 rad 13
Den trånga porten: Den som vill bli räddad måste gå in genom den trånga porten. Vägen till evigt straff är bred, och porten dit in är vid, och många är det som väljer den lätta vägen. Men porten till livet är trång, och vägen dit är smal. Därför är det bara några få som finner den.


I morgon kan Sakineh Mohammadi Ashtiani, 43 avrättas

Ännu ett dumt sätt att hantera en situation på. Att döda människor i Iran genom att stena dem eller att hänga dem. Hur kan man? Hur kan det finnas sådanna hjärtlösa människor i denna värld? Tror dem verkligen vi lever på hittlers tid? Jag är så himla less på den här skiten. Kvinnan har barn, människor som älskar henne och ändå ska hon behöva dö för en löjlig grej som Iran anser vara ett brott. Jag är en människa som vill att allt ska vara rätt, speciellt när det kommer till människorätten. Att döda en annan människa är det värsta jag vet. Och så tror dem på gud säger dem, självklart inte den gud som de kristna tror på det vet vi. För enligt kristendom är det endast gud som skapar liv och bara han ska få ta ditt liv. Inte genom självmord (det är en stor synd) eller ge dig rätten att ta en annan människas liv. 


 Blodbad i Irak

Ni har nog redan hört om blodbadet i Irak igår kväll. En syriansk katolsk kyrka med 52 människor, varav 2 präster dog. På aftonbladet säger dem att det kan ha handlat om pengar. Själv tror jag bara att det handlar om utrotning av kristna människor. Precis som vanligt när folk spränger sig själva! Det roliga är att dem tror att dem ska komma till himlen när de gör så.

Jag är trött på laser mannen, bombhot i göteborg och kyrkor i irak som jämt sprängs. Trött på allt krig och alla sjuka människor och al qaida och al shabab. ALLT ÄR SÅ SJUKT !!! hatar den här världen och alla dumma människor i den. Jag vill att gud ska komma snart och bevisa för människorna att han finns, så alla kan skämmas !!  


RSS 2.0