Happiness is around the corner, wealth is down the street


And I have already made my decision..

:D

Bröllopet var det bästa på länge måste jag säga. Gud vilken kick man fick när musiken drog igång och alkoholen serverades på bordet. För kul !!
Bilder kommer snart upp, så ni förstår vad jag menar med kul. Idag har jag inte planerat något. Är inte den som planerar in dagen precis. Tar den som den kommer.

=) weddingday


Imorn bär vi av till Västerås

Idag mår jag bättre, mycket bättre. Har haft fullt upp med att städa och göra i ordning saker inför morgondagens bröllop. Kan inte fatta att det redan är den 22a!! Lillebror har åkt på kollo så vi väntar oss en lugn kväll då vi kan göra i ordning de resterande sakerna utan huvudverk. Känner mig ganska trött (linserna har torkat) och vill helst ligga i sängen vid 22 - 23 någonstans. Men så brukar det ju inte bli tyvärr. Adios amigos!


3 hg kvar :D (löjligheter)

Idag steg jag upp i mormors lägenhet och insåg att jag var aldeles ensam. Kl var då 12, och tills jag steg upp och gjorde mig i ordning hann den bli 13. Därefter gick jag till gymmet och körde bandet i en h som vanligt.
Nu sitter jag här och har inget planerat. kanske ska jag ta en titt i mateboken, eller träffa någon av mina fina vänner, eller bara ta det lugnt här hemma. Har varit så deppig den senaste veckan och gårdagens sms gjorde det inte bättre. Hatar mig själv när jag blir sådär.


19/10 - I mormors lägenhet

Mormor har åkt till Västerås och syster och jag har hennes lägenhet för oss själva i en vecka framöver. Där kan vi plugga, sitta uppe utan att störa resten av familjen och stiga upp precis när vi känner för det (utan att någon skriker eller öppnar dörren som djur). Idag steg vi upp nästan samtidigt med bara 10 minuters skillnad, kl 12:30!! Kändes jävligt skönt, men samtidigt irriterande, för vi hade tänkt att vi skule gymma vid 10 men så blev det inte.
6 hg kvar

Sedan väger jag 58 igen
 


Kasta mig !!

Jag är less på att tiden bara går utan att jag får någonting gjort. Snart har jag de där mat(T)eprovet och jag har knappt kommit halvägs. Det handlar inte om att det är svårt, faktiskt. Men gud vad jag glömmer och måste repetera jämt. Oh, fiskminne !!

Den perfekta klänningen.

Detta är inget att tipsa om egentligen. Men YES! bara 1 kg kvar tills jag hamnar på min normala vikt (eller kanske något att tipsa om, det gäller ju hälsan) Och som jag har krigat :P Hur som hellst så har jag ett bröllop som jag ska gå på om drygt en vecka. Frågan är om jag hinner lose more weight. Jo, det ska väl gå med världens bästa träningsredskap BANDET.
Men vart finns min klänning då? Är det den som hänger inne i garderoben, eller finns den kanske inne i någon butik. Well, snart måste jag lista ut något innan det blir för sent.


 

Att umgås med mina fina vänner

Det gillar jaaaaaaag !!!I´m so gone


Jag behöver

En ny mobil
En sonny ericsson Hazal kanske??


Tankar

Jag vill inte gråta mer. Jag vill inte ödsla mer tid på någon som inte bryr sig om mig. Jag vill aldrig att det ska bli som förr. Jag vill inte ha något med henne att göra. Hon är precis likadan som hon den andra falska typen. Nej! jag får inte dömma, juste. Ibland glömmer jag det. Men..hon gör ju mig så himla arg, så himla ledsen. Jag kan inte konsentrera mig på sånt som jag vill göra. Alltid ur balans, alltid i min egna värld. Sala och Lovisa skulle bli skit arga om dem visste vad jag tänker på jämt, dem skulle troligtvis vilja strypa mig. 
JAG ÄR DUM, varför bryr jag mig? Kan fan inte hjälpa det.  


                                     

                                           13 år tillsammans med någon som försvann allt för längesen

Nej, jag tänker inte svara på ditt dumma mess

Ni vet när man haft en toppen dag. Gjort saker med den man älskar. Skrattat, kramats till och med blivit arga på varandra och sedan självklart kramats och pussats igen och igen. När man avslutat dagen på bästa sätt och sedan ser fram emot att träffa någon man inte träffat på över en månad, ja då händer något som äcklar ner hela dagen och gör att humöret faller ner till noll. Japp, där är jag nu, på noll alltså.
Jag vet inte vad jag ska göra, vad jag ska säga för att bli en grad varmare. Jag exploderar snart, men nu är jag här.. arg och irriterad och knappt en grad varm.
Dilemma

Det är nämligen så att jag ska söka in till högskolan. Men jag har fortfarande svårt för att bestämma mig.


Är det lärare eller är det fastighetsmäklare?


                              


RSS 2.0