Johannes första brev 4 - Kärleken kommer från Gud

Kära vänner, låt oss fortsätta att älska varandra, för kärleken kommer från Gud. Den som älskar är guds barn och känner Gud. Men den som inte älskar, han har inte lärt känna Gud, för Gud är kärlek.


XoXo

                                    

Hemma!

Ja, tro det eller ej. Men jag sitter hemma och har inte rört mig ur fläcken sedan imorse. Jag går ut nu, vart jag går, det vet jag själv inte riktigt, men jag går..

                           
Dagens lunch

Sola & bada, pina colada

Värmeeee!! Idag bär man en blommig klänning. kan aldrig bli fel med blommigt på sommaren.
Dock har dagens planer inställts. Och vad gör jag nu?!!
Maten står i alla fall på spisen och kokar. Burgul kryddad med aromat, mmmmmm!!
Har faktiskt varit på gymmet och svettats något regält idag. BÄSTA!!  :D

Hopas ni får en toppen dag alla fina.

I´m back and I´m brown

öööm, hej. JA! det var riktigt skönt att ligga där på gräset och röka på. OCH sola menar jag. Riktigt trevligt. Musiken var på och jag hade en glass i mun och sydafrikanska äpplen, nötter, digistive kex, you name it. För det mesta gnagade man på något. Tjejerna lirade boll då och då medans jag tittade på. Ibland vill jag med vara en fotbollsflicka. Känslan av att sparka på en boll är oslagbar ju.

Tycker ni inte?

I bet it sucks to be you right now..

SOL & VÄRME. SHORTS & ett LINNE. SOLKRÄM, en HANDUK & en TOPPEN VÄN ....väntas  :)

                                    Love teared us apart

En heldag i kungenskurva med systrarna och mamma. Vilken jävla plåga. Jag ångrar nästan att jag åkte med. Saknar närhet, saknar mitt gamla liv. Jag vill inte flytta. Jag vill inte vara vuxen, jag vill inte ha känslor..  

Idag sattsar vi i alla fall på en lång svart klänning, brunt bälte, bruna gladdisar och en hatt. Orkar inte ta bild.              Ha det !!!

25/6

AVSMAK, Irritasion. Jag behöver en semester bort från allt och alla. En semester med..min lillesyster. Ja, det vore nog bäst.

Matt 6 - Om pengar

"Samla inte rikedomar här på jorden, där de förlorar sitt värde och lätt kan bli stulna. Samla dina skatter i himlen, där de behåller sitt värde och är säkra för tjuvar. För om din skatt finns i himlen, då kommer också dina tankar att vara där.."


soon we'll be thereIngen orkar städa, göra mat, packa. Det börjar kännas läskigt..


It's so hard, and I really do try

Ibland tror man att man kan klara av vissa saker, men när det väl kommer till kritan vill man bara gömma sig någonstans. Blunda tills alla de läskiga känslorna drar sig tillbaka.
Det är något jag går igenom som jag aldrig trodde jag skulle gå igenom. Aldrig !! alltså, aldrig aldrig. Men "plötsligt händer det", som de brukar säga i triss reklamerna. And it sucks, so bad..

Somebody new, somebody else


But you were mine

For a second you were here
Why you over there?
Its hard not to stare, the way you moving your body
Like you never had a love


Ni ska bara veta hur det känns !!

 
"Jag är vägen, sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Så säger Jesus Kristus och Han är lika levande idag som då Han vandrade här på jorden. Han är Frälsaren som förlåter människor deras synder då de bekänner dessa för Honom och vänder om från sina syndfulla vägar och blir villiga till att vända in på "den smala vägen". På den vägen sker en förvandlig, förnyelse och en pånyttfödelse med människan och hon får vara med om ett helt nytt andligt liv i gemenskap med Jesus. Det spelar ingen roll var vi kommer ifrån, vilken hudfärg vi har eller vilken politisk tillhörighet vi har utan då vi ropar till Honom så hör Han oss

I remember how it used to be !

And it burns.. it burns it buuurns...

Hoppa falskärm !!

Ååhh älskade Boo hoppade fallskärm idag. Vill med, samtidigt som jag faktiskt är lite rädd. Vilken känsla det måste ha varit. Heeelt sjuukt!! 4000 m över marken. Avis avis avis !! :D

Jahh, BB final idag. Komigen Martin! Komigeen!

RSS 2.0