I need it, I want it

Jag kom hem från praktiken, helt slutkörd. I rummet var det mörkt. Persiennerna var neddragna och gardinen täckte för. Det kändes mysigt så jag satte på doftljuset (vanilj), kastade mig på sängen och tänkte: aaaah, vad gott det vore med vitt vin och jordgubbar just nu. Tänk er bara. Mys, tankero, alone time (GULD!!) Men vi har varken vin eller jordgubbar hemma just nu. Sad story.


Innan skolstart myste jag med dooleys på rummet. Mmm mums


I´ll do better

You did it, not me.
And now I miss you.
But I´ll do better...


Talk that talk !!

Vinterkräksjukan igår va. Jätte kul var det. Att åka till akuten lönade sig inte alls för den delen. Vad fan ska man spy ut när man inte har något i magen? VATTNET JAG DRACK!
Missat mina två första dagar på VFU´n för det. Pinsamt. Nu tror läraren att jag är ett sjukt offer jämt liksom.
 Men idag mår jag mycket bättre, thank God :)


LYCKA!

Lyckan tar kol på mig. Den ger mig hjärtatack snar :D 
Jo! Jag har nämligen klarat av min första TENTA!! wihooo.
We can only go up from here asså.
Dessutom gjorde jag inträde i vår samförening. Härmed står jag för allas åsikter på gården i 2 år!Föreläsning

Underbart väder. Hej på dig! Här sitter jag och har föreläsning. Oooootroligt ointressant. Det behövdes komma ut faktiskt. Sanning! Vill hem och njuta av att göra ingenting. Läraren märker nog själv hur oangagerad jag är. Stackars henne att hon är så halvdöd. Så vill jag inte bli,inte!!

Look at the stars, look how they shine for you

I augusti kommer Coldplay till Stadion och självklart är jag där. Det ska bli så kul att äntligen få se dem live. Som jag har längtat. Förra året blev det inte av men nu jävlar !!


RSS 2.0