Gå med

ALLA ni som ääälskar Justin Nozuka bör gå med i teamet "Justin Nozuka to Sweden" på Facebook. Kanske finns det en chans att han ser oss!!Jag skriver aldrig någonting om mig (sällan)

Ja, jag har faktist märkt det jag med. Men det känns bara som att..det är tråkigt och skriva om vad man gör jämt.
Jag går i skolan mån-fre Wow! (det gör väl dem flesta som är i min ålder)
Jag gymmar några gånger i vecken (ingenting som folk egentligen behöver veta)
Jag har en pojkvän (som jag haft i snart 4 år)

Jag menar, bortsätt från det så sjunger jag på fritiden, hänger med mina vänner, fotar det som jag tycker är fint, är med familjen,tittar på tv ovs. Önskar dock att jag gick på balett, eller bara någon vanlig dansskola ( tror jag har talang faktiskt)
Förut gick jag i gymnastik, och jag kommer nog alltid ångra att jag slutade men jag hoppas att min dröm lever vidare genom mina barn =) och förhoppningsvis blir dem duktiga och framgångsrika.

I´m outJah, påsar under ögonen

                                  

                                      

När man inte får tillräckligt med sömn ni vet :P


To night I miss you so much, my heart wants to pop out


She said: "I think you`v lost her now"


To do

9:00-12:00

* Sola med Lovisa
* Gymma
* Spela fotboll i ett lag som ska föreställa 80-talister.

Ja,jag har alltså 3 timmar på mig.

5 sjuka frågor, av någon så sjuk som jag

Om du satt i klassrummet just nu, vad hade du då gjort?
Well, jag är en "skolan-är-super-viktig-männiksa" och även fast jag är AS trött just nu så skulle jag nog ändå sitta och lyssna på läraren.


Om du fick resa någonstans just nu, vart hade du då rest?
Att jag ens ställer mig själv frågan, USA så klart!!


Vad är du sugen på?
Förändring i mitt liv, kanske en påse chips och mer sol.


En man kommer springande emot dig med en flaska whiskey,vad gör du? 
Jag tror jag flyttar på mig, eller får en chock och fastnar på min plats.


Du vinner 10 mille på lotto! Vad händer med vinsten?
1. Köper familjen en fet villa
2. Reser till N.Y med Lovisa

3. Köper syster en bil

Resten åker in i sparkontot =)


Nytt hos H&MDem har fått in så många fina T-shirts! 150:-


Visst sägs det att en bild säger mer än 1000 ord?


Såhär är det

Jag är as trött. 5 på morgonen sov jag, 8.00 vaknade jag. Hade mitt jävla nationella prov i 4h och nu vill jag slå någon och sedan lägga mig i min säng. Det hade vart guld.


JAG HADE IAF JÄVLIGT KUL!
Bajs på falska människor,falska vänner!

I´m out!All the things you do, all the things you say

Vet ni vad! Det var lika bra att jag inte kom på vad jag skulle skriva här om dagen. För när jag tänker efter så gillar jag inte att skriva något som sedan inte blir av. Ni vet hur det är. Man är jätte glà och sen när det inte blir av så..ja, då vill man typ dö eller banka huvudet i väggen.
Idag är jag hur som hällst jätte stressad och har haft stress-mage i flera dagar nu. Det är nämligen så att jag har min klasskiva imorn och måste sälja klart säg....hmm, 20 biljetter till eller kanske lite mer.I think I´m in love. I feel how my heart`s exploding. Over the clouds, over the sun

 Vad var det jag skulle skriva?

....Tänker*

Nä jag kommer inte på det.

Jävla facebook fick mig att glömma :@

Till alla er som någon gång har svikit en vän

                          
                          

Tänkte bara..

Visa er en bild från förra veckan i "skyddsrummet"


                                  
nr 2 till vänster är då jag

Confessions of a broken heart.

Kära blogg,dagbok,hemsida whatevah. Idag skriver jag rakt ur hjärtat,dvs om det ens finns något hjärta kvar.
"bv" har gått och blivit konstig. Jag tål det inte mer. Tål inte personen hon har blivit. Jag vill nästan aldrig mer se henne. Inte bara hon, dem andra tjejerna med. Varför blev det JAG som hamnade mellan 2 partier kära gud. Jag älskar dig, det vet du men jag är helt lost just nu.. Det är alla de små grejjer som har gått och lagt sig ovanpå varandra och snart bygger dem ett hus utanför mitt psyke. Visst vet jag om att man har dåliga perioder i sitt liv och just nu är det min period, antar jag.

Allt var så himla mycket enklare då man var liten.

Vill bara sluta skolan, börja plugga till lärare på ett universitet med nya människor,nya ansikten. Göra nytta i någons liv. Resa utomlands, komma killens familj närmre, åka till grönan, göra vad som hälst. Jag vill bara inte vara kvar här, se alla som jag inte vill se och spela någon jag egentligen inte är =(

Nog det ända jag lyssnar på
4 glassar

Eftersom att jag var på en klassskiva igår (skyddsrummet) så vaknade jag rätt sent idag. Hade lagt alarm på mobilen så den skulle ringa lite innan 8. Men jag snooza och snooza tills den stängdes av och vid 10 ringer en kompis till mig och säger att vi har elevrådsmöte. Hon plockade upp mig. Skönt!

Idag har jag inte räknat dagen som en skoldag, alls..Vi satt mest ute och solade och åt glass. Gissa hur många jag åt :P

Nu ska jag iaf laga mat till lillebror nr 2 och ta ut lillebror nr 1 och sedan ska jag plugga hon vännen. LÄNGTAR efter min säng. Ciao amigos!

Nu är siss klar =)

                                
Helt sjukt..Den är fin, det är den verkligen tycker jag, ändå är jag osäker..

Kan inte hålla mig

Helt ärligt!! Jag är trött på bloggare som skriver om deras jävla diet som ska göra dem smala som stickor! Det är sååå avtändande med smala människor, helt seriöst alltså. Så himla äckligt att jag vill SPYYY. Kolla bara han "DennisM" tex eller "Blondaa"

Ibland undrar jag verkligen med vilken del av kroppen vissa människor tänker.


                                   Jag ska ge er kanske vääärldens bästa tips.. Ät hur mycket ni vill, som grisar,som kossor som vad ni vill (som jag gör) Men, bara ni tränar någonting. Fotboll,dans,gym vad som helst. På så sätt kommer ni bli lika heta som jag, eller nej. Ingen blir lika het som jag :P

Igår var det bröllop

I know I´ve been off lately. Det har hänt rätt mycket faktiskt. Vill lägga upp allt i bilder men det skulle bli för mkt =) jag tar bild minst en gång om dagen skulle jag tro. Får berätta sen ist.                                                

En klänning från H&M och skor från din sko


Bröllopet was great =D !!!  BTW rösta på min bikini snälla genom att klicka --> Här

Det där med att tatuera sig

Jag tror att jag vet vart jag ska ha den nu..
Men, jag vet inte hur jag vill ha den. Om jag bara ska ha brors namn, eller ett citat
(Jag är en som har svårt att bestämma mig för något/ångrara mig ofta)Såhär ska lilleyster ha sin iaf.. och jag vill att vi ska ha lika =/


Någonting meningsfullt

Ibland sitter jag här och funderar på vad man kan skriva som betyder något, som berör andra och som lockar folk till att vilja läsa min blogg. Men alltid kommer jag fram till samma jävla skit.

Musik
Kläder/mode
Mat?

Idag tänkte jag iaf skriva om en bok som jag läser och som verkligen betyder något, berör mig och verkligen får mig att vilja läsa den.. 519 sidor är den.


P.S I love you


Jag kan redan nu (utan att ha läst ut hela boken, KNAPPT halva) meddela er att det här är den BÄSTA boken jag någonsin läst =) och hur ofta känner man så?

Jag är osäker

Vad tycker ni ??

 Här.. eller här ???


Jag längtar till imorn

=) Imorn ska det alltså vara soligt och skönt, tillräckligt skönt för att sitta hemma. Boo och jag ska dra till stan, äta, promenera, umgås och ha roligt. Längtar efter dig min Boo. Längtar efter att hålla din hand !! Gud vad sugen jag blev på att sitta på bryggan i gamlastan åååh..

Idag har jag i stort sätt pluggat hela dagen. Var i gymmet på morgonen och sedan drog jag till kyrkan vid 7. Annars har jag alltid suttit här, fram till nu. Äntligen klar med min fuckin hemtenta i internationell ekonomi :P                              

Ville bara skryta lite om väääärldens bästa sångare =) han heter Justin Nozuka

RSS 2.0