Dag 18 - 22 days left

Jag minns att jag tänkte "när det bara återstår 24 dagar tills hälften av familjen kommer tillbaka så kommer jag känna mig som lyckligaste flickan på jorden". 24 varför? va! jag fattar det inte själv. Well, jag insåg i alla fall att det var 22 dagar kvar. And guess what, I aint that happy. Men, när det endast återstår en vecka, då ni, då jääävlaar ska jag vara glad.

För sedan blir det nedräkning, PÅ RIKTIGT !!

Lookbook


LPG treatment

Världen kryllar av celluliter, och jag vill faktiskt inte vara en av alla kvinnor som bär runt på dem.
Man kan inte längre gå runt i shorts för dem syns så tydligt. Inte heller vill man bada med en bikini eller ha på sig en kort klänning för man mår så dåligt.

LPG treatment, I cant wait !! 

                                        


                                                              
                                                                         Före                         Efter


She aint me, and I aint her

I dont ever whant to be her. Never see her. Nevar wanna speak to her.

She only hurts me 

Told me she loved me. But it was a lie. A big, fat lie.

I´m a soulless man

Jag dör, dör dör dör dör snaaart !!

Justin Nozuka åker på turne nu och den 8e Juli besöker han Luxenbuorg. Och jag vill åka men jag hinner inte, har ingen jävla tid.


En sak är säker. Jag är inne på mitt rum och gråter dagen ut den 8e. Ring mig inte, smsa mig inte. Jag finns inte till.

                        
Dag 10 - What am I gonna do, cuz theres no more you.

Gad damn..
I´m lost in some cind of dark, round, ball. I cant get out, and no one can get me out.
So what do I do?
Well, theres nothing to do actually. I might just stay the way I am and feel a bit sorry for my self.
As I said before and I will say it again. I miss you daddy. Everything seems to be good, but your missing.

No, daddy isnt dead. He´s just not here.


                                  

Min söta blatte pappa är INGEN pappa lik =) you see, he´s the best !

Dear

I thounght I could see right through yah, but I guess I was wrong


Dag 8 - 9

Go kväll. Nu har säkert en tredje del av Sveriges befolkning suttit bänkade vid Tv`n och tittat på "Boxer Tv navigators" bröllop. Jag har iaf gjort det. Men självklart har jag gått ifrån ibland och njutit av dagen. Sjukt hur bevakat och begränsat det var inne i City. Stackars dem som hade akuta fall. Orkade inte ta mig dit som tur var. Skulle ändå inte se något.

Kl 15 bar det av till morbrors place för grill och hopp i studsmattan.
Kl 20 åkte vi hem och efter det har vi bara suttit i vardagsrummet Storesyster, hennes kille, hennes vän, lillesyster och då självklart jag. Vi satt och spelade kort, drack cola, åt chips mm och hade det trevligt.

Dag 8 med lillebror (igår) var riktigt bra. Han var glad och skrattade även fast det regnade och åskade.
Dag 9 har varit mindre bra. Han är lös i magen och väldigt förkyld, men jag hoppas att det går över snart.

Nä nu är jag trött.  Guten nacht mine freunde !!Lika som bärKronprinsessan Viktoria måste tycka att Robert är snygg


Svar till Anonym

Anonym: ja det tycker jag verkligen att du ska göra!! (få henne utsparkad) har man ett sådant jobb så har man förmodligen valt det själv och då ska man för fan anpassa sig efter 'patienten' eller vad man ska säga. man måste ju för fan ha tålamod och behandla dem bra, blev så arg när jag läste ditt förra inlägg...vilka idioter de finns , fattar inte varför de jobbar med det när de beteer sig så där.

Svar:  Ett jobb handlar inte bara om pengar. Man ska älska det man gör och göra det för att man tycker att det är roligt och meningsfullt. Men jag antar att det alltid kommer finnas idioter där ute som bara tänker på sig själva och struntar i hur dem andra har det. Jag tvekar inte en sekund på att dem slår de stackars barnen bakom stängda dörrar. Ilskan sitter kvar i mig och irriterar mig om nätterna. Jag har fortfarande inställningen att hon ska få sparken..

Dag 7

Trött, utsliten, förstörd, deprimerad och arg.. Pappa, NU vill jag ha dig här.


01:11

I said I was going to sleep early today. But Siss needed help cleaning grannys house, so we went there and came home at 00:00 a clock. And after that we took a cup of tee and ate hot sandwishes.

Good night sweeties


Dag 6 - Dem var inte där

Hej allihopa. Idag är jag trött, precis som vanligt de senaste 6 dagarna. Jag orkar inte göra någonting. Vill bara sitta och ta det lugnt. Jädrans tur att vädret var bra idag. Satt ute med sjuka lillebror, Emma (assistent), faster och kusin. Det var så himla skönt. Vi fikade och hade det trevligt =)

Men innan det var det bara faster, kusin och jag. Och jag tänkte: Om jag ändå är här (på skolan som där utbrottet bröt ut) så kan jag lika gärna gå och leta upp personalens chef och tala om för Henne/honom vad jag såg igår. Men ingen var där. Synd det, för jag hade planerat allt som jag skulle säga och var rätt så skärpt. Men men, det kommer fler chanser till. Åh, jag längtar efter att hon ska få sparken!!


Bjussar på denna så länge =) Ha det!!


Dag 5 - Om det hade varit MIN lillebror.

Idag blev jag arg. Aldrig blivit så arg i hela mitt liv. Aldrig haft modet att skrika på en människa jag inte känner, en människa som är äldre än jag, en jävla kvinna för guds skull.

Vi satt i kolonilotten faster, jag och kusin (låter som en soptipp va fan) när jag plötsligt ser tre handikappade barn och tre personal som tar en promenad runt skolan som de jobbar på. Dem går så fint alla 6, nästan så det såg fridfullt ut. Och av en ren slump står jag där och jag kollar på dem..Tänkte: aww vad söta, ni vet. Och oförmodat petar en av barnen på en personal och utbrottet bryter ut. Hon tar honom i axlarna och skriker allt vad hon har, från toppen av hennes huvud till toppen av hennes tår. Och hon skakar och skakar honom hårt som fan. Med hela hennes kraft. "NU FÅR DET RÄCKA, FATTAR DU!!!??"

Och jag..jag får damp, jag får chock och jag blir ARG !!! Inte fan ska jag hålla tyst om något sånt. Visst, man får ta ett barn och skaka om honom lite lätt, men inte skrika allt vad man har och nästan röra om honom som om man vore en jävla mixer. 
Samtidigt som jag skakar och svär går jag efter dem och försöker leta upp dem för att ta ett allvarligt snack. Jag skakar som sagt och tappar bort mig i tankarna.

När jag ser dem komma gående mot mig stannar jag upp.

- DU, vet du vad? Dem borde undersöka dig och ta reda på om du verkligen får jobba här eller inte, för du verkar vara dum i huvudet. Idiot !! Dem borda ta mig fan undersöka er allihopa.

- vad sa hon, frågade en av personalen?

Och jag fortsatta gå. FYFAN om det hade varit min lillebror. Fan vad jag hade slagit dem. Ja, SLAGIT!!

INGEN gör så med ett barn som inte är sitt eget, och ABSOLUT INTE ett barn som är handikappat och helt utan försvar. Jag knullar upp er som är personliga assistenter om ni gör så med ett barn !! Byt jobb om det inte passa er liksom, gå och dö !!

Jag ska gå till botten med det här. Och tro mig, det låter inte så farligt som det såg ut.

Dag 4 - I´m about to go crazy

Det var väldigt skönt att skicka iväg lillebror till skolan idag. Jag kände att jag behövde en paus.

Strax innan han skulle sova så började han gråta. Jag har vant mig nu och får inte panik lika mycket som i början. Om ungefär en timma ska han få sin sista måltid (han får ju mjölk genom en knapp i magen, drf känner han inte av något).                                

Jävla blatte unge. Du är mitt allt i hela världenTruth

Well, the truth is..jag är . . . .  kär.

I think.

Men. . . jag hoppas att det upphör snart.

Cuz I can run around like this pretending life is great.
Så opassande


Dag 3

Först var vädret underbart, plötsligt började det regna. Tur att lillebror och jag hann vara ute på eftermiddagen. Vi hade det jätte mysigt. Gungade och tog en promenad.
Det flyter på rätt bra faktiskt. Han gråter ibland, vilket gör mig orolig men jag försöker dämpa hans smärta med antingen Alvedon eller örondroppar.
Jag är lite förvånad över att jag inte saknar föräldrarna och den andra brorsan. Men jag antar att jag kommer göra det snart. Om si sådär en vecka typ.
 
So far I´m alive.


Dark clouds covers my paradise

                               

Dag 2, en jobbig morgon

Här är vi, lillebror och jag. Han sitter på golvet och leker med sina böcker samtidigt som jag kliar mig i huvudet. Idag är jag trött, riktigt trött. Jag la mig vid 2 eftersom att han alltid byter blöja då, och vaknade vid 8. Jag önskar att pappa vore här nu. Att dem ringer och medelar att dem är på väg hem. Det är faktiskt jobbgare än vad det låter. Man begränsar sig så mycket och tvingas anpassa sig enbart för lillebror. Jag kan tex inte gå till grönan eftersom att jag alltid måste vara i närheten av honom. Inte åka in till stan för att köpa något pga vägen fram och tillbaka tar mer än en timme. Jag kan heller inte gå ut och njuta av mina vänners sällskap utan att behöva oroa mig för tiden. Hur mycket jag än försöker så kommer ni ändå inte att förstå. Jag hoppas verkligen att tiden går fortare än väntat.

Frihet, jag saknar dig redan

Dag 1

Jag ska säga er en grej. Detta trodde jag aldrig att jag skulle få uppleva så tidigt i mitt liv, aldrig att jag skulle kunna bli så rädd och orolig på samma gång. Jo det är såhär att mina föräldrar och lillebror har åkt utomlands. Och nu är jag, mina två systrar och min sjuka (handikappade) bror ensamma hemma. I över en månad ska vi vara helt själva och jag är skrajj som faaaan. Min sjuka bror är känslig och blir därför lätt sjuk. Han kan inte prata, äter mat genom en knapp i magen och tar  jämt en massa medeciner. Man kan säga att jag är lite av en undersköterska trots allt. En orolig och rädd undersköterska. Oh, jag hatar det, hatar att ha ansvar över något så stort, något så betydelsefullt. Men jag lovar att jag ska göra allt. Jag ska göra allt för att han ska få det bästa och för att han ska må bäst. 

Detta är dag ett mina vänner. Och jag ska ta mig förbi alla de kommande dagarna med =) Nu kör vi !!!!  


                                      

         

Bulgarien

Nu har vi hittat resan..
Vi är två stycken för två stycken "hoppade av" .. Vi ska ändå åka =) Kan fråga kusin om han vill komma. Älskar han otroligt. Vore skit kul om han ville följa med.

Ohhh, jag får snart utbrott och dör. De hände en så pinsam grej idag när jag var med killen. De där namnet, de dök upp. Hur, varför !!

                                
                                

I´t hurts to see you love me
He said: Because he's wrapped around your finger, Don't fool yourself with dreams, wake up and smell the truth, and realize that I´m the one.

PlanerAlla har vi våra planer. Ja, vi som är vuxna i alla fall. Och även fast jag inte känner mig vuxen (ibland) så måste jag ändå börja planera min framtid.

Nu när skolan är över *otroligt ledsen* ska jag först börja jobba i lite mer än en månad. Sedan ska syster och jag resa bort. Sedan ska jag plugga upp mitt jävla matte B ämne, därefter övningsköra och sedan plugga till lärare. Jag hoppas allt går sin väg. Håll tummarna för mig.

Saknar er vänner !!Älskar i massor

                                 

NU är det öveeeeeer

Sorgligt sorgligt sorgligt !!:D


I wanna be a billionaire so fuckin bad..Idag tar älskling studenten =) .. Och imorn är det MIN tur !!!

Taggggaaad

Okej, det känns lite bättre nu. Jag är stressad som fan men jag mår bättre.
Jag vill fortfarande inte ta studenten, men jag måste tyvärr och tiden flyger iväg som en jävla raket.
Idag är jag upptagen med försäljningen av biljetter till slutskivan.
Snart ska jag hämta ut mina studentskor, får hoppas på att dem sitter och passar. Shit,ni anar inte hur stressad jag är. Skakar som en magdansös och är irriterad på alla som vill mig något.


Ha det bäst, I´m out!!RSS 2.0