Trötter

Jag har masssor att göra idag. Ringa runt till telia, universal, "sortera hemma" osv. Sedan måste jag plugga, kanske röra mig mot gymmet och ja, en hel del att göra så att säga. Frågan är om jag orkar. 

Nu ska jag i alla fall stiga upp ur sängen för att ta på mig riktiga kläder. Ha re! 

 

Riskettan

Riskettan var ju....ja, självklar om man säger så. Jag förvånades över hur jag kunde hålla mig från tårar när jag såg den hemsa videon om folk som dör, kör rattfulla etc. Det är väl ändå ganska självklart för allmänheten att inte köra när man är trött eller påverkad av något, ändå gör vissa det. Förstår mig inte på människor alltså. Anywaaaay. Imorn blir det mer plugg. Hare bra, HEJ! 

 

Kastar för många pärlor åt svinen..

Jag läser teorin nu och kör på tester via datorn. Snart kör jag bil igen. Längtar verkligen!! I slutat av året har jag ett körkort!


 Åh, vad jag saknar min andra halva.


Egypten och dess folk

Det är läskigt hur mycket ni ignonerar sanningen. Hur ni kan låta er luras så pass länge. Och jag undrar varför? Sure vi lever på 2000-talet. I phone kan vara din kompis. Vi kan hitta hela världens restauranger på datorn. Ett fingeravtryck kan identifiera dig etc etc etc.. Men ni kan inte fly sanningen. Den finns i en bok. Ni väljer om ni vill läsa den eller inte. Men jag har varnat er. Kom sedan inte och säg att ingen talade om för er om Gud. För då ljuger ni bara för er själva. Romarbrevet 36 - "Det är för att vi tjänar dig som man hela tiden försöker döda oss. Vi är som får som väntar på att bli slaktade." Det står i skriften. Redan innan muslimerna kom till, och redan innan vi visste att vi en dag skulle bli dödade, jagade, brända. Ja, det är det jag försöker säga. Men ni vill inte lyssna.

Goooood morgon Sverige

I svd skriver mannen om "var 5e minut dödas en kristen", och det är ju sant. Men faaan vad sverige vaknade upp sent. Jag önskar jag kunde framföra det tidigare, men jag visste inte hur jag skulle nå ut till er. Om det jag skrev ens skulle godkännas. Men i alla fall. Nu har han skrivit om det och alla kan läsa. Sanningen. Fast han ligger ju steget efter. Sanningen finns någon annanstans. Vågar jag nämna ordet?. Tänk ifall jag dödas. !!?? *ironi* Egypten,irak,sudan, kina..snart syrien. Nej ni ska veta en sak, det kommer aldriig att ta slut. Oh nej.

Hon sa..

Det var det hon sa. "ähh,ni tror på två gudar" Och jag kan förstå henne. För ärligtalat så förstår jag det inte själv. Men jag bryr mig inta. För det finns så mycket mer. Bortom allt förstånd. Det är den där känslan som inte kommer på bestämd tid. Oplanerat. Precis som dagen han kommer ner igen för att samla sina får och ge upp de som aldrig trodde på honom. Men vad kvinnan inte förstod var att han är ett och samma. Bara i en annan form. I en mänsklig kropp med mänskliga känslor. Men ja, det är svårt för mig att förstå än idag. Fast det gör inte så mycket. Så länge jag försöker följa hans vilja. Min dröm är att jag ska bli så pass religös som möjligt och göra allt han vill att jag ska göra. Att jag ska rädda de som inte förstår. Men jag vet. Det krävs tid. Det krävs tålamod och många timmar med min bibel. Jag vill känna honom. Som jag kände honom förut. För alltid.

Till de förvirrade människorna

Tala om för mig vad jag inte förstår. Ni oreligiösa människor som skriver "R.I.P" till era döda. Eller "vi ses snart" eller "du har det bättre på andra sidan".. Bror, vilken sida? Vart ska de vila i frid? Vart ska ni ses? Ni är ju oreligösa.. Det finns ingen andra sidan för er. Människor som söker tröst. Kom och bli ett med gud så ska ni aldrig behöva söka tröst. Luta er tillbaka och vila. Han tar hand om er. Och allt ni ber om ska ni få. Bara ni tror på honom :) oroa er inte. Jag vet. För jag har sett och varit med om tillräckligt. Jag ber att ingen ska ta ifrån mig min tro och att jag aldrig ska bli oreligös igen för det var ett helvette bara det. Och jag ska be för er med. Att ni en dag ska veta höra se allt jag hört sett och vet om och mer än så. :) åh jag älskar min gud.

RSS 2.0