Johannes berättelse om Jesus kap 15

Jesus varnar för hat och förföljelse

När människor hatar er, kom då ihåg att de hatade mig innan de hatade er. Om ni tillhörde den här världen, skulle människor älska er, eftersom ni var en av dem. Men nu tillhör ni inte den här världen eftersom jag har inbjudit er att få tillhöra en annan värld, och därför hatar människor er. Komihåg vad jag se till er: en tjänare står inte över sin herre. Om de har förföljt mig kommer de också att förfölja er. Men har de levt under min undervisning kommer de också att rätta sig efter det ni säger. Människor kommer att förfölja er därför att de inte känner Gud, han som har sänt mig. Det ska gå så långt att de som dödar er tror att de tjänar Gud genom deras handlingar ("alah o akbar" - självmordbombare) denna missuppfattning beror på att de aldrig lärt känna sin far i himlen och heller inte mig..The Tuttifrutti dress

                                      

I´m free to choose. And you can't do anything...

      


Sluta!

Det räcker G. Du går till och med mig på nerverna! Väx upp, hitta en brud, gift dig!! Seriöst, det var länge sen, allt är historia, ni kommer aldrig bli något.

Brevet till Titus kap 2.

Påminn de troende att de alltid ska vara beredda att göra gott mot andra. De får inte förolämpa någon och ställa till med bråk, utan måste vara vänliga och visa hänsyn mot alla människor. Vi saknade ju alla en gång förstånd och var olydiga och hade gått vilse. Vi var slavar under våra olika begär och impulser. Vi var fyllda av ondska och avundsjuka (det ska vi med bli under tidens slut). Ja, vi var avskyvärda och hatade varandra. men mitt i allt detta visade Gud  sin godhet och kärlek till OSS MÄNNISKOR och räddade oss. Det var inte för att vi handlade rätt och följde hans vilja som han räddade oss, utan för att han kände medlidande för oss. Genom hans heliga ande lät han oss födas en gång till, han tvättade bort våra synder och gav oss en ny start i livet(amen). Eftersom att Jesus räddat oss genom att ta straffet för våra synder, lät Gud sin heliga ande flöda över oss och tvätta oss rena. Han visade oss nåd och förklarade oss oskyldiga, och nu får vi ärva det eviga livet, som är vårt hopp. Detta budskap om räddning är sant (men ni är för blinda för att förstå. Ni sluter era öron så att ni inte kan höra och ni sluter era ögon för att ni vägrar se

Kaos på stan

Ett dussin polisbilar!! En helikopter!!  5 hästar!!! Några hundar!! Och en massa, massa fotbollshuliganer!!
En uteservering får sina stolar och bord förstörda när huliganerna argt svingar över dem mot poliserna sida, som försöker lugna ner dem.

AIK och ...något lag från Gbg :s

Åh så löjligt. En bitter svennebanan hörs i bakgrunden: Det är här som våra skattepengar hamnar!! Och jag tänker: men någonstans måste de väl hamna och göra nytta...typ.

Tattoooooooow

                            

                                     Syster, inte jag :P men men, min tur kommer snart.

Min vackra studentklänning

Jag älskar den lika mycket nu som jag gjorde då. Och jag funderar på att ha på mig den på min smekmånad när vi tar bilder vid stranden min man och jag :D


                                  

                Jag hade lätt den finaste studentklänningen av dem alla den dagen ;P

Suuliiit

                           


Jag fattar själv inte poängen med mina särade ben! Så fråga mig inte.. Liknar en anka I know! 
Idag är jag orolig, rädd,nervös, allt. Resultatet av provet som jag hade förra veckan är uträknat, men jag vågar inte se efter.


Mot city

                               

Inte tänker jag sitta hemma idag INTE !!! Jag vill ha glass glass glass. Sitta vid en brygga..Gamlastan? mysa med boo..

You know I´ll always love you my father =)

                                 

Thoughts

Even if it hurts sometimes, I know I will make it. I´m not crying anymore. I dont think of her 24/7. I dont need to speak to her. I´m fine, I´m ok.. I can do this.                                   

Matt 7 - Den trånga porten <3

 "Den som vill bli räddad måste gå in genom den trånga porten. Vägen till evigt straff är bred och proten dit in är vid och många är det som väljer den lättaste vägen. Men porten till livet är trång och vägen dit är smal, därför är det bara några få som finner den"Komigeeen nuuuu

Komigen Mägii kom igeeeen.
En hejaramsa till ingen mindre än mig själv...
Nu är provet över. Nu orkar jag inte mer, HÅLLER TUMMARNA !!!Snälla Gud

Helt otroligt

Tänker: nu ska jag leta upp de där fantastiska stycket om vad Gud vill att vi ska göra med våra kroppar.
Så jag öppnar bibel. Ur 585 sidor får jag fram sidan 368, det är den, de stycket jag precis skulle leta fram. Tack Gud =)


"Första Korinthiebrevet 6"

En del av er säger: jag är fri och kan göra som jag vill. Men tänk på att allt inte är bra för oss människor. Den som hävdar att han är fri och kan göra som han vill löper nämligen stor risk att bli slav under sina egna begär. Jag kan hålla med dessa människor när de säger att maten är till för magen och magen för maten. Men kom ihåg att Gud en dag ska göra slut på både mat och mage. Däremot har de helt fel när de säger att det är tillåtet att leva i sexuell lösläppthet. Kroppen är inte skapad för sådant. Den är till för att ära och tjäna herren Jesus, eftersom han är herre över våra kroppar. Våra kroppar ska ju genom Guds kraft uppväckas från de döda en dag, precis som jesus blev uppväckt. Dessutom är de troende en del av Kristus kropp, därför att era kroppar är olika delar i hans kropp. Ska jag då ta del av Kristus och förena honom med en prostituerad? ALDRIG!
För ni vet väl att den som ligger med en prostituerad, smälter till en kroppsligenhet med henne. Det står ju i skriften: när en man förenas med en kvinna så blir de två ett. Men den som förenas med Gud smälter till en andligenhet med honom. Håll er därför borta från all sexuell lösläpphet. Andra synder sker utanför kroppen, men den som ägnar sig åt sexuell lössläpphet syndar mot sin egen kropp.
Vet ni inte att er kropp är ett tämpel åt Guds heliga ande som bor i er och som ni har fått av Gud? Er kropp tillhör alltså inte er själva utan den tillhör Gud. Han har ju "köpt er fria" från ert slaveri under syndens tid och har redan betalat priset för er. Se därför till att ära Gud med er kropp.                                         

KÄRLEK !!
The new house

Tack Gud, äntligen länar vi den lilla hålan. Som vi har längtat och letat (3 år) men det var värt det, för vi har fått något så fint, så lyxigt =) Men självklart, ett hus är ingenting jämfört med dig. Kärlek!!

I made him a poem =)

I love how you make me shiver,
your love runs trough me like a river..

I love to hold your hand
for it is our common band..

I love how you make me smile,
how It keeps me warm for a while..

I love when you tell me good night,
that`s why I always sleep so tight..

I love to kiss your nose,
and on and on it goes....


                                                         


!?

It doesn't make any sense if I forgive you, but you cant forgive me!!!


8/3

                      

                                            Idag träffar jag min prins, JAAAA (devil eyes HaH)

Vi ska få nya kroppar

Andra korinthierbrevet kap 5

"Vi vet att när vi dör och lämnar kroppen blir det som att lämna ett gammalt tält. Men Gud har berett en evig kropp åt oss i himlen, ett nytt och vackert hus, som inte är gjort av människohänder. Så länge vi är kvar i vår jordiska kropp suckar vi och längtar efter att få klä oss i vår himmelska kropp. För när vi har gjort det är vi inte längre andar som saknar kropp. "


Hej hopp gummi...you know :P

                              

Idag är jag sjuk. Ont i halsen och känner mig trött. Om bara en vecka har jag Ma B prov igen. Damn, det är nu eller aldrig. RÄDD !!!

Never mind I´ll find someone like you ..... I have to. I know I´ll do.

Ja. Nu ger jag upp. Jag tänker inte be och böna om att hon ska ta mig tillbaka, ge oss en chans. Jag har gjort mitt, sagt mitt. Det är upp till henne nu. Förlåt Gud, jag menar inget illa. Jag bara orkar inte mer

Föööör mycket shopping. Nu får det räcka Maggie !!!!

Jag skäms ju. Alltså ..nej det syns ju inte riktigt mycket här på bloggen. Men tro mig! Hinner inte uppdatera allt ens. Tänkte köra allt tillsammans en dag. Under veckan som kommer eller nåt... Ush, vet inte ens om jag behöver nåt. Nej jag tror faktiskt inte att jag gör det. Jag har allt det jag behöver :O INSANE !!

                              

RSS 2.0