KedjanUF

Jag håller (som ni kanske vet) i ett litet UF företag tillsammans med mina 3 kompisar, inte vänner. Företaget heter KedjanUF och om knappt en månad ska vi visa upp våra varor på UFmässan i Älvsjö. Jag känner PANIIIIK !!!


                                   


Lite av vad jag höll på med idag..


I´m back baby


Titta bara på Hur Länge jag Inte har skrivit. Har Saknat er så mycket .. But I´m back now. Soo back ....Huston we got a BIG problem..I Can´t change my blogs Background or header. Det liksom fuckar upp sig...


...

Det gör ont när jag klickar mig in på Emelies blogg och läser hennes senaste inlägg. Det gör ont så ont. Jag kommer sakna hennes mammas röst ute tidigt på morgonen i sommar. Det känns verkligen i hjärtat. Och jag vill inte veta vad hon går igenom. Jag känner mig så dum som inte har träffat henne än. Men wtf hon är omringad av människor just nu. Vem får tid!! Oh jag blir arg. Vilken jävla vinter alltså, vilken jävla piss vinter.
SLUTSKIVA3:e Juni kl 20.00 at The Bridge ;D
Med oss festar man som aldrig förr.


Super cold

Vad händer med vädret egentligen.?? Först påstår meterologerna att det ska bli en mildare vinter mer och mer för varje år.. Och titta !! Det har fanimig inte med utsläppen att göra alls..

Nu hoppas vi på en varmare vår och vinter. Today I hate snow.


Lookbook.nu

Invite code någon ??

                                 
Att vara stark

E.Ecer har det verkligen svårt, så jag ber er en sista gång. Snälla skriv en rad eller två till henne som bevis på att det finns folk som bryr sig och vill hjälpa till.


Hon bli stark när hon ser att folk har medlidande och kan ge henne tips på hur hon kan fortsätta ett bra liv.
Kram från mig..!!


You`ll always be in our hearts

5/1 .. Jag kan inte förstå det. Hon som alltid var så full av liv och så rolig och säkert helt underbar som mamma.
Jag beklagar sorgen vännen för att du miste din mamma så tidigt. Det är fortfarande svårt att förstå och jag tror att många inte har insett det än. Inte ens jag om jag ska vara ärlig. Jag sitter och skriver och lite känns det som att hon fortfarande finns här bland oss. Men vi vet vad hon har sett och vart hon är. Jag känner mig lite till ro i alla fall och jag hoppas att du också gör det. För nu får hon längre inte ont. Tiden här på jorden är längre än tiden uppe hos gud vilket gör att vi får längta mer efter att få träffa henne. Men hon, hon väntar inte så länge. Och snart är vi nog där med =) ÄLSKAR dig så mycket..Http://ecer.blogg.se   <3


2010

* Studenten
* Operera
* Körkort
* Resa med brudarna

RSS 2.0