Religionslärare

Jag kom in på utbildningen. Men jag tackade nej. Jag trodde jag skulle kunna bita ihop och försöka inbilla mig själv att jag kunde klara av det. Men jag kunde inte. Så jag tackade nej. Jag skulle aldrig kunna stå där framme och ljuga för en massa elever när jag egentligen vet sanningen om islam. Fast jag dör, jag dör inombords. Jag kommer aldrig kunna bli religionslärare. Och jag älskar religion. Vilken religion som helst. Alla är dem intressanta !!!! Men men, får väl bli en annan form av lärare då.

MIN !!!


540:- Men jag bryr mig inteeeee :D


Här har ni


http://www.alahazrat.net/alquran/Quran/009/009_027_031.html

http://www.alahazrat.net/alquran/Quran/009/009_032_036.html


Ni kan jätte gärna få läsa vidare, mig gör det ingenting

21:50

Jag och syster kom precis till gymmet och jag är taggad som fan. Har ätit för mycket onyttigt de senaste dagarna. Ni vet, vi som firar jul ;-) snart är det nyår ju, inte får man se ut som en gris då. Ha det bäst så länge alla underbara.

Today she broke my heart againAnd it hurts with every heart beat

Petrus andra brev om Jesus 2:4

                                                            Falska lärare träder fram

Men det fanns också falska profeter bland folket; liksom det bland er kommer att finnas falska lärare som smyger in förödande läror. De ska till och med förneka den herre som har friköpt dem och drar så plötsligt fördärv över sig. Många ska följa dem i deras utsvängningar och för deras skull kommer sanningen smärdas. I sin girighet kommer de med falska argument sko sig på er. Men domen över dem är sedan länge verksam, och deras undergång sover inte.


                                  
 

Så irriterande

Ogillar starkt när människor skickar en kommentar med bara ett namn och ingen adress, för att de är fega (möjligtvis har de ingen blogg, och då förstår man) för hur man ska svara tillbaka mot dem. Men väldigt ofta har det hänt att man bara fått ett namn, eller knappt det.

Romarbrevet 2-3, Gud håller sitt löfte

"Man ska se att du har rätt i allt du säger,och att du segrar när man anklagar dig."

Mys pys

Det har varit så himla mycket mys idag. Mys framför Kalle ankas jul, mr beans jul. Mys med Boo och mys med storesyster. Tack för idag Gud, kärlek


                                         
Ajj mitt huvud ??? :D
Alltså jag vet inte vad jag tänkte på där. Ville nog framhäva mitt vackra örhänge, håret är ju alltid i vägen. Som Ika Jerry hade sagt: FJÅRTIS


God jul alla svennar :)

Jag är ortodox och firar min jul imorn men eftersom att jag är född i Sverige så har man vuxit upp med att jul firas den 24e. Kuligt va, julafton 2 gånger för min del hihi. Ha det bäst alla underbara och hoppas att åtminstone någon där ute firar jul av rätt anledning och inte bara för att det är mysigt.
YES, Finally I bought the presents

Åhh..Det känns så skönt att äntligen ha köpt boos presenter. Har dock pappas present kvar.
Hur som helst så köpte jag honom 2 T-shirts med tryck, simpsons shorts som man brukar sova i, en Gant parfym (älskar) och hudvårdsserie från NK. Hoppas han blir nöjd.

Själv köpte jag mig 2 T-shirts och örhängen. Den rosa är från Gina 99:- och den gråa från Top Man 279:-. 
Det kallas att älska sig själv


                              HårinpackningBlanda Ordentligt, masera in i fuktigt hår, avsluta med en plastpåse över håret och låt verka i 20-30 min.


Last day

Vilken jäkla skön dag.
På morgonen åkte pappa och jag mot centrum, därifrån gick jag till gymmet. Tränade i 1 och ½ timma. Duschade av mig svettet, tog på mig och drog mot jobbet. Inga barn var där så Lovisa och jag satt och pratade. Lite sorgligt, med tanke på att det var vår sista dag. Hade gärna velat ha ett fint avslut med barnen. Men men =)

Imorn ska jag åka och köpa presenter till min boo. Sedan träffa mina favoriter. Kanske går på bio eller bara fikar och har det trevligt, som alltid. I`m out


H&M

Denna vackra klänning är snart min

     160:- Ja tack!


Julklappar för killar?

Orkar inte med kläder och parfym. Samma skit jämt.
Han ska inte ha en klocka, han ska inte ha ett korshalsband och inte en armlänk. Sånt orkar han inte med.
Och presentkort är såååå opersonligt och himla himla tråkigt. Spa för två känns som att köpa present till mig själv typ, "det är jag som har betalat då ska jag med gå på spa". De där tänkte jag göra på vår * års dag. Ne men ärligt

GE MIG TIPS !!!
(Inte livit.se heller)
                               Depressioner, ta mig tillbaka !


Till er som aldrig kommer att förstå

Det heliga och hundarna, Matteusevangeliet 7:4

Ge inte det heliga åt hundarna och kasta inte era pärlor åt svinen. De trampar  ner dem och vänder sig om och sliter sönder er.


Amen säger jag er.

Ur muslimernas koran


Jag tror knappast att alla muslimer har läst koranen. Om ens 2 av 10.
Såhär står det i alla fall i ‎[Taubah 9:30]


And the Jews said, "Uzair is the son of Allah", and the Christians said "The Messiah is the son of Allah"; they utter this from their own mouths; they speak like the former disbelievers; may Allah kill them; where are they reverting!


Vill ha`isar


GRRR !!
Till Boyfriendjeans och en T.T eller slitna shorts och ett linne.


Falskhet

If you`r for real and not pretend, then I guess you can hang with meJag delar mitt liv med er. Hela mitt liv.

Igår kväll. Precis efter att jag läst min bibel, satt jag och skrev ett sms som jag idag inte känner igen. Jag som lovade mig och gud att jag inte skulle skriva till henne mer. Hon kom mig knappt på tanke.
Det blev ett sms som tog mig mindre än 2 min att skriva. Jag tänkte inte, tänkte inte alls. Bara skrev allt som kom ut. Och idag är jag lite arg på mig själv faktiskt. Besviken på mig själv, men ändå väldigt stolt. Ni ska veta att det inte var jag som skrev sms`et. Såhär lyder det:


"Det står i bibeln att man måste förlåta sin broder.Och även om du inte tycker att du har gjort fel, vilket jag egentligen tycker att du har. Och det finns så mycket fel som jag också har gjort och sagt. Det kan jag inte dölja. Jag vet inte hur du känner eller vad du tycker. Om du kanske har gett upp.Men jag har så länge försökt att bli en bra människa och varit i en bergochdalbana av känslor, misslyckanden, svek gentemot gud och säkert människor med. Men jag orkar inte vara sån. Jag vill inte ha fiender. Det är inte jag. Så jag skriver detta, mest pga Gud. För jag känner att det är han som driver mig till att skriva till dig, att det är han som dagligen påminner mig om dig och hur mycket jag behöver dig. Jag kan inte se mig i ett liv där du inte finns. Så jag skriver detta fast jag inte vet varför, men förlåt. Förlåt för atllt jag har sagt och gjort som fått dig att må dåligt"

Tanke

"Hur kan människor säga att de tror på Jesus men inte tro på vad han sagt?"

DET FUNKAR INTE


Tänk logiskt bara


Inte bara i flera kyrkor i Irak, nu har självmordsbombarna även nått Sveriges gator.

                                                                 Johannesevangeliet 16:1

"Ni kommer att bli utstötta ur synagogarna, ja, den tid kommer då var och en som dödar er ska tro sig tjäna gud. Och de ska göra det därför att de varken känner fadern eller mig (jesus)"
Jag bara älskar bibeln. Hur den dagligen får mig att tänka tillbaka på allt som har hänt, inse att sanningen står mitt framför näsan på mig, och det som skall komma ske. Tycker alla borde ge den boken en chans. Man inser tillslut hur dum man varit som alltid ignonerat sanningen. Tack GUD !!

Varför? Hon hade på sig en byxa!En snubbe citerar: "It is in Islam..if a not married woman is involved with sexual intercourse activities she shoulded be whipped 100 times..bt the police jst gave her 50 lashs..if she wud hav married it would hav been worse..she would hav been buried in the ground till her waist and stoned till death"


Detta är alltså muslimer och deras lagar och straff. Och de säger att de har respekt för kvinnor?
Guys, vad ska man egentligen tycka? Helt seriöst.
Ni stenar människor, ni hänger människor, ni piskar människor? Hur kan man ens vilja vara muslim när detta är ok?


Städ dags

Buhuu. Orkar verkligen inte skrubba toaletterna.Bling bling


2 nya ringar. Älskar den högra mest !! Vilket jävla kap, 70 spen


Att ta självmord

För mindre än 4 veckor sedan tog en kille som en gång gick i min skola självmord genom att hoppa från sitt höghus. Han var en snäll och duktig person. Efter sig lämnade han en hel del vänner, föräldrar, syskon och kusiner.

Jag vet inte om jag ska tycka synd om honom ärligt talat. Enligt mig är självmord en fet fet synd. Gud gav dig liv, bara Gud ska ta ditt liv. Så är det för mig i alla fall. Och utöver Gud. Hur tufft man än har det så är det egoistiskt om man tar sitt eget liv. Tänk hur många man lämnar efter sig, hur många som blir ledsna och kommer att sakna en. Och även om det inte är mer än 2 stycken så är det ändå fel. Som om livet är en dans helt seriöst. Man har bra stunder men också dåliga stunder. För om man bara hade bra stunder i livet, hur skulle man då veta av känslan att må bra. Lycka skulle aldrig existera om man alltid gick runt och var lycklig, man måste smaka på smärta med. Förstår ni hur jag menar? Lite filosofiskt tänkande sådär.


Tänk en extra gång innan ni beslutar er för att ta ett dumt, fegt, onödigt, omoget steg!!  
 
                       
                            


Idol 2010


Jag tror ingen längtar till Idol finalen nu på fredag lika mycket som jag gör. Då ska vi äntligen få se Jay vinna hela skiten
BTW, fattar inte att Minnah är kvar. Hon suger balle

5/12 mobilbild

Festen var helt ok,men inte mer än så. Tur att jag hade med mig mina uggs som jag böt om till i bilen påväg hem.
 
                                     
                                               


Fiesta


Idag blir det fest. But ofc I wont look like this


Wonderful day

Efter jobbet mötte lovisa och jag upp sala och linda. Vi kramades en hel del och skrattade för vi var så himla glada att vi äntligen sågs. Det var verkligen längesedan som vi hängde. Vi trog till bp och åt en rejäl portion middag. Sallad och pasta. Mums!! Och vi pratade och pratade om allt mellan himmel och jord. Drog mest upp minnen från skolan och diskuterade killar. Dilemma hit dilemma dit. Men ni vet, livet. Äh det var för kul. Bara kärlek. God natt

This, I never ever thought I would do

Inne på Lindex hittar jag en jätte fin diamant ring för ynka 60 kr. Jag håller i den, tittar på den, testar den (gick fast det var S/M, skumt tänker jag). Tar på den, sedan av och sedan på igan, för att vara säker på att den inte skulle trilla av när jag tex höll handen nere. Men den satt. Jag som lovade mig själv att jag inte ska handla mer grejer åt mig själv. Har ju en present som ska köpas inom kort. När jag bestämde mig för att jag skulle köpa ringen så tänkte jag att jag lika gärna kunde gå runt och titta på BH, för sådanna behövs som ni vet. Och så hör jag en röst.

DEN LÅTER BEKANT!

Firre. Går försiktigt för att titta om det är hon eller inte. Hade fan inte börjat titta på Bh `na ens. Och det var hon. Men det värsta av allt var att hon inte var ensam. Hon var med M´s mamma. Nu fick jag panik. Ville ducka, springa därifrån eller något. Orkade inte med frågor "Har du träffat M, när såg du henne sist? va, varför har du inte träffat henne för? Hon har varit här många gånger nu" osv osv Gick snabbt mot utgången, ringen la jag på en hylla. Tänkte, den får bli min en annan gång.

Long time no see

Nu har det alltså gått 3 månader. Precis 3 månader sedan jag såg henne sist. Och det är nu som det verkligen känns. Efter alla tjafs som vi haft och alla gånger som jag beslutit mig för att inte längre gråta som jag inser att det inte alls är lätt att släppa en vän. Eller iaf någon som jag hoppas kunna Kalla vän. Än så länge är läget ostabilt. Jag vet fortfarande inte vad jag/hon kan göra för att allt ska bli som vanligt. Å andra sidan tror jag aldrig att det kan bli som vanligt, bara så mycket sämre.

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förutÅh i natt jag drömde något som jag aldrig drömt förut. Du var

         min och jag var din. Igen. Och vi tog hand om varandra så väl. Ingen var som oss. För det var vi.


När ensamheten tar över

Jag orkar inte gråta mer. Du har varit borta så länge nu. Kom tillbaka snälla. Jag känner mig så maktlös. Vet inte vart jag ska ta vägen, vilken väg ska jag ta, kan du åtminstone säga vilken väg?

RSS 2.0