När det inte går som man vill

Men fan, det går ju aldrig som man vill..
Jag vill bara dunka in någon i väggen just nu. Så irriterad är jag.
Planen gick ut på att vi skulle ses. Typ 4-5 pers och bara ta det lugnt, skratta, mysa. Ja ni vet. Men istället slutade det upp med att vi blev 16 st. 16 st !!! En hel jäkla klass va fan. Inte kan man be de man inte vill ha med att gå hem heller, så funkar det ju inte.

På akuten igår

Sverige har den skitigaste sjukvården !!! EN läkare för en hel jävla avdelning, och det ska behöva ta oss 5 h för att träffa honom. Är det ett skämt? Sverige som skryter så mycket om sin sjukvård. Släng er i väggen !!! 


                               

I do not like to wake up and realize that it was only a dream

3, kanske 4 nätter i rad har jag drömt om henne. Jag börjar störa mig själv på mig själv. Har aldrig i hela mitt jävla liv saknat någon så mycket. Snart har det gått 5 månader sedan vi sågs. Och det värsta är att hon inte ens vet om hur pass mycket jag saknar henne, bara att jag saknar henne. Men hon säger ju inte mycket, därför försöker jag att inte verka för desperat så att hon inte dissar mig i slutändan. Eller tänker jag fel?


                               

Kan det någonsin bli som förr? Jag tror inte det ..

I´m about to go crazy

H&M skickar checkar till mig som tycks försvinna jämt. Här har man gjort en fet beställning och checkarna saknas. Men telefonisten var vänlig som gav mig en ny kod för nästa gångs beställning..

Älskar att klicka hem grejer. Gör inte ni?


T.I.M
Jag har hamnat i en sorts fas som jag väljer att kalla "T-shirts i mängder"
Efter dessa 5 tuffingar kom en till tuffing in i kollektionen. Och fler blir de nog.


Något ni inte visste om mig


Jag känner mig jämt 2 år yngre än vad jag egentligen är.

Jag har 4 sysken. 2 killar & 2 tjejer.

Jag drömmer om att bli skådis och flytta till USA.

Jag har inte färgat håret.

Jag har aldrig känt att jag älskar min mamma.
 
Jag blir lätt arg och irriterad.

Jag är rädd för att bli tjock.

Jag hatar mate.

Jag anser att "mikrofånkåt" är en fjortislåt som inte kan bli mer fjortis än vad den redan är.

24/1 Med grabbarna

En rätt så avslappnande dag faktiskt. Har bara suttit och åkt bil dagen lång. En gång gick vi av för att äta i Kista galleria, men inte mer än så. Mycket skratt, musik och ganska lite irritation.
Förresten, Boo ska åka till Egypten snart och jag vill så gärna med, men han ska med sin bror. Vill inte störa liskom.


Dirty Diana

Jag blev aldrig ett stort fan av M.J, men den här låten skär mig i hjärtat och jag vet inte varför. Inget negativt dock. Den är så bra. http://www.youtube.com/watch?v=HC0RwiOpQns

Last night


I had the fake smile on my face (I think u can see it) but I did it fo her.
It was her B day.


Jag saknar dig

Vill ligga på en gräsmatta med dig, en sommarnatt. Titta upp i natthimlen och hoppas på ett stjärnfall. Kanske önska mig något. Vi ser möjligtvis inte bara ett stjärnfall, för vi ska ligga där länge. Ska tala om för dig hur mycket jag har längtat efter att få träffa dig, få vara med dig och äntligen höra din röst. Bara ligga där med dig tills natten är förbi...

Well I´m alone, and your well gone and I cant fight it

Nu händer det. Det är nu som min värld kraschar. Det är nu som jag känner mig ensam på riktigt.
Det är problem här hemma och Miriam vill fortfarande inte höra av sig. Jag saknar henne så mycket. Nu har det gått över 4 månader sedan vi sågs sist. Jag behöver henne här. Det spelar ingen roll vem jag pratar med, det är inte detsamma utan henne. Pappa vill flytta utomlands pga mamma. Jag vill verkligen att de går skilda vägar och gör upp som vuxna människor. Jag orkar inte se pappa må dåligt mer. Men jag kan inte låta honom flytta .Han är ju mitt allt. 

                              

                                  

Allt handlar egentligen inte om de materiella tingen

Ni har nog själva märkt hur man shoppar och shoppar, och man vill jämt ha mer. Att shoppa kan vara tillfredställande en kort stund, bara en stund. När man sedan har tröttnat på de man köpt igår, vill man gärna ha något nytt idag. Men imorgon känner du precis likadant som du känner idag. Så vad lönar det sig egentligen?

Men en tro, den går inte att köpa. Den går bara att vinna. Är du en vinnare, eller förblir du en förlorare?
We`ll see about that...


<3

En natt hade en man en dröm. Han drömde att han gick längs en strand tillsammans med Gud. På himlen trädde plötsligt händelser från hans liv fram. Han märkte att vid varje period i livet finns spår i sanden av två par fötter: det ena spåret var hans, det andra var Guds.
När den sista delen av hans liv framträdde såg han tillbaka på fotspåren i sanden. Då såg han att många gånger under sin levnadsvandring fanns det bara ett par fotspår. Han märkte också att detta inträffade under hans mest ensamma och svåra perioder av sitt liv.
Detta bekymrade honom verkligen och han frågade Gud om detta. ''Herre, Du sa den gången jag bestämde mig för att fälja Dig att Du aldrig skulle överge mig utan gå vid min sida hela vägen. Men jag har märkt att under de allra svåraste tiderna i mitt liv har det funnits... bara ett fotspår. Jag kan inte förstå att Du lämnade mig när jag behövde Dig som mest"
HERREN svarade:
''Mitt kära barn jag älskar dig och skulle aldrig lämna dig, under tider av prövningar och lidande, när du bara såg ett par fotspår, då bar jag dig"

Give me summer

Känner för att boka in någon resa nu faktiskt, men det går tyvärr inte


Till alla tjejer & killar

Nu finns det stt smartare sätt att köpa bindor, tamponger och kondomer på, nämligen genom att beställa hem dem. Till alla oss som tycker att det kan vara pinsamt i början.
Beställa kan ni göra här --> http://safedelivery.se/index.html

"Vi har nu öppnat vår webshop och man kan äntligen beställa sina produkter hem ! Bestäm själv om du vill ha dem den 15:e eller den 30:e.

Beställ redan NU i vår webshop så får du hem produkterna redan den 20:e"

Bra va :P Det tänker jag ta och göra nu.


Appostelgärningarna- historien om de första troende 28

"Ni ska höra vad jag säger, men ändå inte förstå. Ni ska se vad jag gör men ändå inte fatta! Ja, det här folkets hjärta är så hårt och likgiltigt att de inte kan förstå. Deras hörsel är avtrubbad , så att de inte kan höra, och de har slutit sina ögon, så att de inte kan se. Därför kan de inte vända om till mig och bli botade"


Ja, sådanna är vi människor. Vi sluter våra ögon och våra öron för vi tänker att "det kan inte vara möjligt, det låter inte rimligt att det finns någon där uppe. Det är bara forntida historier". Jag kan säga er att jag också tänkte så förr. Jag tänkte som er. Ni som inte tror. Men jag fick det bevisat. Inte en gång, inte två gånger inte heller 3 gånger utan 4 hela gånger. Och jag tackar min Gud, han behövde inte bevisa för mig så många gånger att han finns. Men jag stör mig aldrig på det. Jag vill bara att ni ska veta det jag vet om honom. Och jag lovar att inget är farligt, inget är läskigt. Det är underbart. Om ni bara ville öppna era ögon mer och lyssna på de människor som tror, då skulle ni förstå. Men ni vill ju inte. Fast ändå ber jag för er, varjedag.

BeställningDenna outfit har jag beställt hem från H&M

3/6-10

Studenten var ingen höjdpunkt för mig. Fattar inte alla de som säger att studenten var den bästa dagen i deras liv. Jag tyckte det var den värsta. Det var då vi skulle splittras och aldrig mer vara en klass. Jag är fortfarande bitter. Något att glädjas över är fan examen. Det längtar jag till =)


(Längst ut till höger)


BV
Jag försökte förtränga ditt ansikte och alla våra minnen.
Jag handlade rätt , förstod aldrig varför du gjorde mig illa.
Jag lyckades sluta bry mig om dig, ett tag.
Men Gud lät mig aldrig glömma.
Och nu är vi, vi...


2011


Okej, nu är vi alltså där. 2011, och året började med att islamister sprängde en bil full med bomber utanför en kyrka i Egypten. 22 dödades och flera skadades. Enliget DN har några ur den koptiska församlingen hotat att spränga en moske. Jag bara skrattar, sen när har de krisna och kopter av alla människor i världen hotat att döda. DN går över gränsen. Jag tror nog vi alla vet vad sanningen egentligen är. Kriget har börjat och jag tänker inte döda en enda människa, om de så dödar en del av mig, för det står skrivet i skriften du skall icke dräpa.


RSS 2.0