Grillfest

Mat mat mat mat mat mat !!! Det blir grill på bakgården. Mmm, och jag är inte ens hungrig. Lätt att jag kommer bli fet när jag blir äldre.
Det är en fin dag men jag känner mig otroligt snurrig. Ur balans liksom. Vet inte vad jag säger, vet inte vad jag gör. Känns som att jag kommer svimma.28/7

En varm dag. En allt för fuktig dag.
Den började med ett pass på gymmet och den slutar nog med att jag sitter här hemma och gnagar på något,,
Hoppas alla mår bra, ink dig G.A. Jävla stalker.

VILL ÅKA BORT !!!


Facebuuk!!!

G.A leave britney alone..please

Vi har nog alla varit fjortisar..

 
hahaha.. Denna är från 06 någon gång.
Vad är egentligen poängen med att gömma näsorna tjejer?
Har suttit och tittat igenom min suuuper gamla mapp. Kanske min första mapp till och med.
Läskigt vad ful man var som liten hahhaha sjuukt.


2 days left

Det var typ allt jag hade och säga... *ont i magen*


Psykot är in love with JudasIgår köpte jag en ny ring inne på H&M. Jag kallar den för "Gaga"


It's a bad, bad world we live in.

Det händer så mycket här hemma nu. Tavlor, gardiner mm tas ner. Husets alla golv är kala. Knappt att någon orkar plocka efter sig när de skitit ner. Men jag antar att det är så när man flyttar. För alla alltså. Att ingen pallar med något för det ska ändå städas på slutet. You know. Men fan vad jag kommer sakna allt detta. Har nog skrivit det tusen ggr nu men, det känns verkligen. Efter 16 år och allting som ligger så nära. Buhu. Måste gråta innan jag går ut ur huset sen..

Tack fatima

"Säg till de troende männen att de bör sänka blicken och lägga band på sin sinnlighet; det leder till större renhet i deras liv. Gud är underrättad om vad de gör. Och säg till de troende kvinnorna att de bör sänka blicken och lägga band på sin sinnlighet och inte visa mer av sina behag än vad som anständigtvis kan var synligt; låt dem därför fästa slöjan så att den täcker barmen..."


Tack för infot, men det gjorde inte saken bättre. Det var som jag trodde..
(Det finns för äckliga män i den här världen, inte alla dock)
Men det gör saken värre tror jag. För de som inte får se, de vill ju bara se mer.

Men jag undrar..De som har på sig burka, som täcker ALLT, är det normalt? Själv tycker jag det är LÖJLIGT SJUKT!!! WTF, vem är du typ..


Babbel

Vem skriver jag till egentligen? Alltså, egentligeeen. Jag menar, ni är ju ett gäng som läser men jag vet inte VILKA ni är..

Och de där jäkla körkortet. Typ det enda jag tänker på nu för tiden. Behöver det verkligen. Nu när man kommer bo en bit ifrån Centrum och allt. Damn, låter som jag ska bo på landet eller nåt. HaH!!


Allvarligtalat. Jag kan skjuta mig själv. Jag sa ju att jag skulle deffa. Har ätit allt som går att äta idag. Hoppas att man orkar vakna upp vid nio och dra till gymmet. Har ju en massa som ska göras imorn..JAG VILL GIFTA MIG....btw :PToday I look like this
Black pants, white T.T and a  patterned top underneath..

Det nya Jerusalem

Och jag såg en ny himmel och en ny jord; ty den förra himmelen och den förra jorden voro förgångna, och havet fanns icke mer. Och jag såg den heliga staden, ett nytt Jerusalem, komma ned från himmelen, från Gud, färdigsmyckad såsom en brud som är prydd för sin brudgum. Och jag hörde en stark röst från tronen säga: ”Se, nu står Guds tabernakel bland människorna, och han skall bo ibland dem, och de skola vara hans folk; ja, Gud själv skall vara hos dem och skall avtorka alla tårar från deras ögon. Och döden skall icke mer vara till, och ingen sorg eller klagan eller plåga skall vara mer; ty det som förr var är nu förgånget.”Det är så fantastiskt att jag längtar :) Vissa må skratta, men jag vet vad jag har varit med om och det räcker mig gott och väl..Människor..

Vi tänker för lite på hur bra vi egentligen har det. Fast jag tackar Gud varje natt för allt jag har och allt som han ger mig.. Speciellt dagar som dessa, när jag äter en OTROLIGT god måltid och i slutet är proppmätt. Fan vissa har ju knappt mat för dagen. Ändå överkonsumerar vi så mycket. Jag lovar, det finns så mkt jag har som jag egentligen inte har någon nytta av alls. Jag skämmmmss!!


Dags att börja deffa

Nu är jag allvarlig. Nu tänker jag inte fuska mer. Dags för mig att bli smalare.
Mina lår och armar går mig på nerverna..

Följ mig på min resa till ett smalare och hälsosammare liiiiiv....not.
Igår var jag i alla fall på gymmet och brände 600 kcal, helt ok va?


Buhu..

En vecka kvaaaaar. Alltså, egentligen lite mer än en vecka men...hjäälp! Hur ska jag kunna lämna allt det roliga, alla minnen och byta ut det mot något så tråkigt? Jag vill aldrig bo i villa mer efter detta. No ,no! Jag och min man ska bo i en lägenhet eller i ett radhus...
Oh juste, vi har ett jävla geting bo utanför vårt fönster. Inget man ser fram emot precis, men det ska nog bort snart.Natten är ung

..och jag är dum, som inte njuter av den. BF !!!!!! ??


Too many clouds

Helloow you. Idag satt vi på stranden och skulle, öhum "njuta" av solen. Men vi såg inte så mycket sol. Däremot väldigt många kryp. Semester, semester, semester. Come and take me away.


Övningsköra.

För mindre än 2 månader senare var jag inte alls intresserad av att köra bil. Men nu den senaste månaden så har jag bara velat sätta mig i en och köra, köra, köra. Hur ska jag kunna stå ut med att bo så långt ifrån den centrala delen av stan om jag inte har en bil. Och sedan åka till skolan, till gymmet, till vännerna. Nej, det kommer bli för jobbigt. När allt har lugnat ner sig, alla lådor och möbler har flyttats då jävlar!!!!


Idag är en väldigt fin dag och jag hoppas kunna göra något bra av den. Ha deeee!

Blå lagunen

Idag drog jag iväg med grabbarna till Ekerö. Vi badade och solade. Väldigt trevligt, tills det kom ett gäng killar som skrek och rörde sig omkring allt för mycket. Kännde mig plötsligt stressad och irriterad.. Vistelsen varade inte länge efter det.

You don't deserve my tears, I guess that's why they ain't there

                             


True


Kärlekens försvar - avstånd?

Jag hade tänkt dra till gymmet på morgonen, men boo ringde och frågade ifall jag ville äta frukost och jag svarade: FAKTISKT..jag är också hungrig. Vi drog till Marinan och åt en 150 g burgare var men jag klarade inte av att äta hela. Dessutom fick man massssssor med pommes till den. Och nu känner jag mig lite småhungrig igen och saknar min boo fast vi sågs för drygt 1 h sen. Så löjliga vi tjejer är!! Don't you think?

öööm, vad hände med min hälsosamma diet? HaH

13 års minnen

Jag behöver en ny mobil som jag kan fylla i med nya minnen. De gamla gör ont. Eller ska jag kanske bara köpa ett nytt minneskort och måla mobilen svart?!

3/7

Mörka moln och regn väntas.. Önskar jag kunde sova bort dagen.


RSS 2.0