Just nu

Just nu i detta ögonblick pågår en diskussion..
Jag vill bara veta hur den ska sluta

Tumba & tenta..

Jag är i Tumba med big siss och sover över hos kusinerna. De vuxna åkte på en semester ner till Malta och kommer tillbaka om drygt en vecka. I huset är det tyst. De är nämligen så att man fortfarande sover. Det är ju helg! Dock inte för mig. Har massor att skriva och läsa. Tenta när man vill ha den som minst.

Jag kastades till vargarna (Jag kastade mig själv)

Nu har det snart gått två år sedan min andra halva fick second thoughts. Den varken hänger löst eller syns till.
Borta är den, för alltid må jag tro.
Men jag fattar inte. Var jag inte värd mer än så?
Jag menar 13 år!! Komigen bror. Tog du mig förgivet?

Vad det irriterar mig att vi jämt syns i drömmarna. Och hon ler alltid. Men idag höll hon mig hårt och sa förlåt samtidigt som hon grät.   (???)

I'm just saying you can do better

Hur han tog tag i mig, hur han gav mig föda, hur jag släppte tårar, hur jag log, hur jag kände mig levande. Som jag älskar, som jag törstar efter mer, som gör så jag vill göra rätt, som aldrig ska släppa mig, alltid vara med mig, genom livet. Lyssnar till mig, tröstar mig, gör mitt liv värt att leva.

Som han lyssnar till mina böner. Han kom när jag behövde honom som mest. Nu ska jag leva genom honom. Dela hans kärlek. Den kostar inget!!InspirationHUR SNYGGGTTTT ???? + I LOVE MY GOD =)
Men jag har ju redan mitt korst på handleden.

Feelings

Oh, de är överallt. Killing me. Först good, sedan bad och sedan säkra, sedan oroliga. Back and forth.
Hur ska de ha det egentligen?
Save me God, save me now. Take me to you. HUr du vill! Som du vill! Jag viiilll..


I´m out

We lost it all, the love is gone..you lost me!!!!

Här kan jag vara mig själv, även fast jag vet att det finns ett visst sykfall som någon gång läser mina texter. Lite läskigt ändå. Lite irriterande, med exakta ord.
Tystnaden uppstod alldeles nyss när jag insåg att jag nästan har ätit en hel påse Ahlgrens bilar. Vad hände med bantningen? Den som vet. Jag är till och från vad gäller att äta nyttigt, kan man nog lungt säga...*forstätter äta ur påsen...Its the feelings. Det måste vara det. Helt jävla sjukt. Tänk om det är det? ...Ne, jag orkar inte tänka så. Fy helveta alltså.


Just nu

Trött, rädd. Kliar mig på halsen, orolig, mer rädd. Lyssnar på lillebrors små ljud tänker att sommaren snart får komma. Tänker att just nu, just nu i detta ögonblick vill jag vara någon annanstans med den som en gång var viktig. Just nu är linserna alldeles torra och jag behöver de nya glasögonen. Längtar efter ...just nu längtar jag efter att allt ska vara över. Att smärtorna ska ta slut. Inte mina, hans! farbrors. Just nu. Just nu sitter jag här. En människa, precis som du. I en jord fylld av elände.


Still there

Jag känner detsamma,allt för orolig i själen. Hjälp mig Gud.
Nu måste jag i alla fall mot jobbet peeps. OB OB OB!!


And somewhere in all that. You lost yourself, I know...

Man har perioder då man bloggar, känner jag. Och just nu är jag i farten. Fast egentligen borde jag sitta och plugga. Men tröttheten har tagit över. Something is wrong liksom. Depmode 24, thats for sure.
Viktnedgången har börjat inverka, de syns säger de flesta. Inte för att jag är tjock. Känner bara att jag behöver förändring. Klippte en bit av mitt långa hår förra veckan. Vill färga av någon konstig anledning. Jag känner inte igen mig själv längre.RSS 2.0