Meningen med mitt liv.

Nu vet jag. Ja, jag tror verkligen jag vet vad min uppgift här på jorden är och kommer att bli.
Jag ska hjälpa de som har det svårt, de som inte klarar av att göra saker som jag kan göra, de som inte förstår eller är allmänt sjuka.


Hej jag heter Maggie Curie, är 20 år och bor i en lägenhet med mina föräldrar, en bit utanför stockholm. Jag har länge funderat över min framtid och min dröm om att bli skådis. Tyvärr tror jag inte att jag blir någon riktig skådis. Kanske handlar det om att jag inte har marknadsfört mig själv riktigt, mest väntat på att någon ska knacka på dörren eller hitta mig på perongen en kylig vinterdag. (kommer nog alltid hopas på det)
Men jag kan nu stolt meddela er om att jag vet vad jag vill studera till i alla fall. Jag vill nämligen bli behandlingspedagog.
Visst låter det fint ! Humnistisk behandlingspedagog, med exakta ord.
=)

                                             <3

Älskade vän, äntligen har vi träffats. Hon gjorde min dag. Jag var så rädd i början, tårögd var 5:e minut, tankar far runt snabbar än blixten. Vad skulle jag göra? Ville tala om för henne hur mycket jag saknat henne och hur mycket jag älskar henne. TACK MIN GUD, tack för att det blev som det blev.

Idag är jag glad. IDAG vet jag vad jag vill bli, IMORN ska jag söka iiiiin :D
(har inget med inlägget att göra egentligen, men i alla fall) wihoouuu


Matt 19"Vad Gud har förenat får människan inte skilja åt"

Monki

                       
                                                   Hej nu har jag äntligen en hatt!!

Hejdå bo björn

Nu har vännen Shoan lämnat Sverige för att bege sig mot underbara, mäktiga USA och bli pilot. 14 månader är aldeles för lång tid men självklart är jag extremt stolt över honom som äntligen fått sin dröm uppfylld (ända sen han var 12 har han velat bli pilot) .. KÄRLEK             


Guds gyllene regel

       Allt vad ni vill att människorna ska göra för er, det ska ni också göra för dem.                                               


Dilemma

Jag hatar FACEBOOK, men facebook älskar mig =(
Jag hoppas att historien om att den ska läggas ner stämmer !!!

Lite om mig

Japp, jag är religiös. Jag tror på allt som Jesus har sagt. Jag tror att han var den sista som kom, att han kommer tillbaks snart. Jag tror inte att vi kristna har missuppfattat bibeln alls och den som tycker det har väl inget bättre att komma med.

Jag är 20 år men känner mig jämt 2 år yngre än vad jag egentligen är. Tog studenten för snart 2 år sen. Skönt att ta det lugnt faktiskt, inte göra någonting bara njuta av gemenskapen. Jag har jobbat i sommar och på vintern. Jag tentar upp min matte B. Jag ska bli lärare och personlig assistent. Älskar att hjälpa, lära ut och skänka glädje.

Kläder och skor är något jag älskar starkt. Sjunga är jag rätt bra på. Jag älskar långa promenader och sallad är bland det bästa jag vet. Majs meeeeed :O

Och ja, det är min riktiga hårfärg =)

                            

Fotspår!

En natt drömde en man. Han drömde att han gick längs en strand tillsammans med Gud.
På himlen trädde bilder ur hans liv fram. Han såg på varje bild två par fotspår i sanden,
ett par var hans egna och det andra paret var Guds.

När den sista bilden syntes såg han tillbaka på fotspåren. 
Han upptäckte då att många gånger under hans liv fanns endast ett par fotspår.
Han såg också att detta var under de mest ensamma och svåra stunderna i hans liv.

Detta bekymrade honom mycket och han frågade Gud:
"Gud, du sade när jag en gång bestämde mig för att följa dig , att du skulle gå med mig hela vägen.
Men jag ser att under de svåraste tiderna i mitt liv finns det bara ett par fotspår......
Jag förstår inte varför du lämnade mig när jag behövde dig som mest!"

Gud svarade:

"Mitt kära barn. Jag älskar dig och skulle aldrig lämna dig.
Under tider av svårigheter och prövningar när du bara kan se ett par fotspår,
då bar jag dig."


                                       


Jesus talar om de första troende.

Ni ska höra vad jag säger men ändå inte förstå. Ni ska se vad jag gör men ändå inte fatta. Ja, det här folkets hjärtan är så hårt och likgiltigt att de inte kan förstå. Deras hörsel är avtrubbad, så att de inte kan höra, och de har slutit sina ögon så att de inte kan se, därför kan de inte vända om till mig och bli botade.


Lukas berättelse om jesus kap 21

Det dröjer inte länge förrän allt detta ni nu ser ska jämnas med marken, inte en sten ska lämnas kvar på den andra.
"Mästare": När ska allt detta ske?, undrade han efterföljare. Vad blir tecknet som visar att det börjar?
Han sa: se upp så att ingen lurar er. Många ska komma i mitt namn och påstå att det är Messias och säga att slutet är nära. Men tro dem inte. Och när ni får höra om krig och oroligheter så grips inte av panik. Det måste bli krig först, men det betyde inte att slutet har kommit. Folk och länder ska resa sig mot varandra.Det ska bli allvarliga jordbävningar, epidemier och hundersnöd på den ena platsen efter en andra. Fruktansvärde saker ska hända och stora tecken ska visa sig på himlen.Men innan allt detta ska inträffa ska man gripa er. Ni ska dras inför domstol i synagogorna och kastas i fängelse, och ni ska ställas inför kungar och makthavre därför att ni tillhör mig. Men detta ger er samtidigt chansen att berätta om er tro. Planera därför inte i förväg vad ni ska säga, för jag ska ge er de rätta orden. Ja, ni ska få en sådan vishet och skärpa att ingen av era motståndare kan svara. Ni ska bli förrådda av era föräldrar, syskon, vänner och släktingar och några av er kommer att dödas. Alla ska hata er därför att ni tillhör mig. Men Gud ska beskydda er. Inte ett hårstrå på ert huvud ska gå förlorat. Stå fast och håll ut så ska ni vinna evigt liv. Men den dagen ni ser Jerusalem omringat av armeer, då vet ni att stadens undergång är nära. Då måste de som är i Judeen fly upp i bergen. De som bor i jerusalem måste lämna staden så fort som möjligt. och ingen som är utanför staden får gå tillbaka dit.

Sedan ska märkliga tecken visa sig i solen månen och stjärnorna, och på jorden ska folk gripas av ångest och oro inför havets och vågornas dån. Människor ska gå under av skräck inför det som ska drabba världen, för universums krafter ska skakas. Och då ska man få se mig, Människosonen komma på ett moln med makt och stor härlighet. När ni ser allt detta hända så räta på er och fatta mod, för då är er befrielse nära.


Förstår ni vad jag menar. Han säger här klart och tydligt allt som ska ske redan innan det skett. Och titta nu sker det ju massor med ting. Men ni vägrar fortfarande tro på honom. Jag förstår inte !!!

Innan han valde sig själv, valde han dig. Och hur mycket du än vägrar tro mig så har han en plan för just DIG, och han älskar dig.

                                 


Jag längtar efter att jag ska träffa min gud i himlen, dvs att jag ska dö. Jag är inte rädd för döden alls. Jag är inte ledsen, jag mår inte dåligt. Jag är glad. En glad tjej på 20 vintrar. Jag lovar. Men när man älskar sin fader såhär mycket då är man villig att göra vad som helst för honom. Jag går tex inte runt och är tyst dagarna lång, eller har på mig kläder som inte visar hud över huvudtaget. Jag går inte till kyrkan, det behöver man ju inte ens göra. Det spelar ingen roll vad man äter. Det som går in genom munnen är inte det som gör dig till en bättre eller sämre människa. Det som skilljer mig från mängden är väl att jag inte svär, inte tycker om skitsnack, inte tycker om att få någon på dåligt humör eller göra andra ledsna. Jag tänker jämt på att jag måste vara en bra människa. Försöker hjälpa de människor som har det svårt. Men jag lyssnar fortfrande på chris brown liksom. Jag är så normal som man kan vara. Jag älskar kläder och skor, det är en slags konst för mig. Det är det JU!

Jag blev liskom lite irriterad när jag läste Kissies blogg. Hon skriver om att jorden ska gå under och grejer. Men jag LOVAR er att jorden inte kommer gå under tills att Jesus har kommit tillbaka. Så var inte rädda och tro inte på alla dessa myter om att jorden ska gå under 2012. Vem är de som har antytt att den ska gå under 2012? vem är den här snubben som styr jorden, han måste ju finnas om han vet att den ska gå under 2012. Eller kan jorden prata? Hur kan ni tro på saker som dessa men inte på Jesus. Som gång på gång förklarar i bibeln saker som ska ske saker som redan skett. Självklara ,visa ord. Nej ingen vet när jorden ska gå under. Jag vet att vissa tycker jag låter dum. Det har jag med tyckt förut. Hur kan gud finnas? Om han är så god, varför skapar han tsunamis? om han är så god varför låter han den och den dö? Varför besöker han inte oss någon gång? varför säger han inte till folk att de har fel när de har fel?  Men nu förstår jag äntligen vad han vill ha utav oss. Nu tycker jag bara synd om de som inte tror på Jesus, som inte vill tro på honom. Som inte ENS har givit honom en chans. Och dessutom till er som tänker "hur kan hon vara så säker på att han finns, dumma människa".. Jo, för jag har varit med om grejer, sett grejer, det har hänt mig grejer som inte brukar hända. Övernaturliga grejer dvs. Och det är det som har stärkt min tro. Min gud har bevisat för mig att han finns. Jesus mamma, Maria har varit i mitt rum. När jag pratade med henne fick jag plötsligt en skrattattack, därefter föll tårar ner för min kund, samtidigt som jag skrattade oh tänkte: Maggie sluta.

Ni kommer aldrig förstå mina vänner vad jag menar om ni inte läser biblen. Jag vill inte behöva skriva sagor till er varje gång jag vill att ni ska tro på mig. Men hur annars ska jag leda er in på rätt väg!

Du där ute, som kanske läser min blogg just nu. Ge mig en chans, ge oss en chans. Jag lovar att du inte kommer ångra dig, låt mig bli det först steget som räddar dig från dina problem och istället öppnar en ny dörr mot ditt framtida ljusa liv.

Jag har lust att skrika: JAG ÄLSKAR DIG :D

Romarbrevet 15

"Vi som har en stark tro är skyldiga att hjälpa de svaga med deras problem, inte bara tänka på oss själva. Vi måste göra det som är bäst för andra människor och se till att deras tro blir starkare. Kristus tänkte inte på sig själv, utan på andra."


Sometimes I really miss her

...and sometimes, just sometimes she makes me wanna slap her face into a wall, and scream: WAKE UP!!

but she's too far away from me. So I cant do anything, nothing else but missing her ofc.


                                                     

I´m sicka and tierd of always being sick and tierd

Jag är trött på mig själv! Jag vet inte om det är normalt men jag är ofta trött på mig själv. För att jag många gånger säger saker som jag sen gör tvärtom.. Jag skulle plugga tex, men har inte ens rör boken. Jag skulle ringa min lärare men nej, inte ens det. Hon måste tycka att jag är skit skum som säger att jag ska komma men sen inte dyker upp. Fast det gjorde jag faktiskt. Jag dök upp. Men hon öppnade aldrig dörren. Kanske hörde hon inte mig. Kanske orkade hon inte med mig. Jag vet inte. Men jag knackade ju. TVÅ gånger. och dagen efter ringde jag henne 4 gånger. 3 gånger upptaget, en gång ingen som lyfte luren.


Det var länge sen som jag skrev in något ur min bibel, nästa gång så. Jag lovar!

Hej så länge mina älskade.


Att ta körkortet

Eftersom att min utbildning inte finns i år så får jag väl vänta till nästa år. Och undertiden tänkte jag ta körkortet och tenta upp matte B. Livet suger balle just nu alltså. Men jag får göra det bästa av situationen.

                                                     
Min kära M3:a

Torsdag 17/3

Vilken hemsk start på dagen. Hade läkartid men hamnade på fel sjukhus. FAIL !!!!
Nu sitter jag här hemma och väntar på systers goda thairätt. Efter maten blir det plugg och sedan mys.                                                  

                                                           


(måste byta text,den börjar gå mig på nerverna)
Inlåst

        Frihet. Nu minns jag inte riktigt hur det känns. Det måste vara skönt i alla fall. Inlåst. Jag orkar inte mer.


Socker, socker, socker.

:D Jag hatar mig själv just nu alltså. Sist jag gjorde något så dumt som att starta dagen med socker i mängder var väl när jag var runt 12 sådär. Det är TABU för mig. Oh herregud nej, det ska jag aldrig göra om igen. Men det var kul för det väckte en del minnen från när jag gick i hemkunskap och läraren blev arg för att vi brukade ta en snickers på morgonen innan skolan haha. Fan vad tiden går fort.

Kit

                            
                                                            I´m longing for youuuuuuu
                                                          (
Vaför ser allt så fult ut på bild??)

You can count on me like 1 2 3 and I´ll be there.

Ok, till er som inte visste, jag sjunger. Alltså, sjunger! Och idag fick jag en sån lust att spela in Bruno Mars nya "Count on me". När jag frågar snubben som har hand om studion så svarar han att han håller på att flytta runt och har därför inte tid med studion men att han ska meddela mig om han får tid någon gång.
Så jag väntar...

H&M


Dessa är påväg hem till mig


Jag lever...

Men Acne plaggen dödar mig snartHåller tummarna

Inlägget är till mig själv och tankarna som virvlar runt i mitt huvud är "förra gången gick det så bra och jag hade knappt ont. Men resultatet var skit. Denna gång gör det mer ont och jag har psytt blod"

Titta tiden!!

1. Jag hade för mycket i huvudet. 2. Jag beslöt mig för att ringa till min boo istället för att undvika alla tankar. 3. Under tiden som jag pratade med min boo blev jag hungrig!! 4. När han inte längre kunde prata mer kände jag en ännu starkare hunger så jag beslöt mig för att äta. 5. Jag åt 3 st mackor med skinka, oliver och ett glas appelsinjuice. 6. Jag hör min Kanin (lilla sjuka bror) från rummet en bit bort. Och jag vill bara springa in till honom i sin bur (sängen liknar en bur ja) och pussa och mysa med honom :( men jag är för seg. Eller kanske orkar jag ta mig upp ändå. OCH 7. Jag är inte tjock. Mycket viktigt att ni vet om det.

RSS 2.0